עבור לתוכן

שחקן BF חדש-ישן...

Featured Replies

פורסם

היי,

בעבר הרחוק (מאוד) שיחקתי CS וBF1\2 לא זוכר...

בהווה אני משחק BF P4F

ובעתיד (הקרוב) אשחק בBF3

ובעתיד הקצת פחות קרוב BF4

ולעניין, יש לי מספר שאלת שאשמח אם תענו ותעשו לי קצת סדר:

1. בBF3\4 יש אופציות רכישה (או לחלופין לשלם כדי לנצח) ?

2. האם ישנם ציטרים\האקרים לסוגיהם (BF3) ?

3. קניתי את BF3 בבאנדל, האם הMP הוא הנפוץ ? (או שהוא יהיה שומם כי כולם בMP אחר?)

4. מה ההבדל בין החבילה הבסיסית (60$) לחבילת הפרימיום(50$) (BF4) ? (http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy)

5. אני חייב להודות שאני לא זוכר בBF ששיחקתי אם היו "רמות\דרגות" אבל עכשיו תמיד יש (BF3\4) ? ואיתם גם מגיעים נשקים ויכולות ?

תודה לעוזרים !

:)

פורסם

1. רק בBF3 יש כל מיני חבילות שפותחות נשקים ותוספות לשחקנים חדשים כדי לאזן עם כל מי שמשחק המון זמן.

2. יש, אבל אני ראיתי אולי 3 ב400 שעות שאני שיחקתי.

3. אין לי מושג מה אתה שואל, אבל הMP שלו הולך למות כ4 יצא.

4. החבילה הבסיסית זה המשחק. הפרמיום זה כל הDLCs ועוד כמה בונוסים. הפרמיום לא כולל את המשחק.

5. יש רמות, יש נשקים ויש נעליים.

ולדעתי, כדאי לוותר על 3 כי 4 יוצא עוד פחות מחודשיים.

פורסם
  • מחבר

תודה

+ מספר שאלות נוספות:

3. הכוונה האם הגרסה שפה היא הגרסה הפופולארית (כמובן לפני 4)

4. אשמח להסבר מה בדיוק הפרימיום כולל (ששווה השקעה כמעט כפולה במשחק),ומה זה "DLCs" ואיזה בונוסים - ואז מדוע לא לקנות את הדלוקס (70$) ?

כי זה נשמע ששוב משלמים כדי לנצח...

את 3 כבר קניתי (בידיעה ש4 יוצא)

*שאלה שאני יודע שהיא לא בפורום הנכון - אבל על הדרך (לחסוך פתיחת דיון) -

האם יש FPS טוב שאין אפשרות לציטים\האקים או כל יכולת אחרת (וזה כולל סופר-ארנק) מומלץ ?

ואם כבר - איך CS:GO ? הבנתי שהוא העדכני ביותר? (התגברו על הציטים?)

תודה !

פורסם

אף פעם לא יהיה FPS בלי צ'יטים.

3.כה.

4. הרחבות, תפתח את גוגל ותקרא קצת.

פורסם

BF3 הולך להימחק אחרי יצאתו של BF4 עם כל התוספות שמביא .

פורסם
היי,

בעבר הרחוק (מאוד) שיחקתי CS וBF1\2 לא זוכר...

בהווה אני משחק BF P4F

ובעתיד (הקרוב) אשחק בBF3

ובעתיד הקצת פחות קרוב BF4

ולעניין, יש לי מספר שאלת שאשמח אם תענו ותעשו לי קצת סדר:

1. בBF3\4 יש אופציות רכישה (או לחלופין לשלם כדי לנצח) ?

תשובה: כמו שנאמר אתנ יכול לרכוש בכסף קיצורי דרך לקיטים ולהרחבות נשק והסוואה שונים, בנוסף תוכל גם להשתמש בהם כשתקנה הרחבות אחרות למשחק מעבר למשחק הבסיסי.

2. האם ישנם ציטרים\האקרים לסוגיהם (BF3) ?

תשובה: כמו שכתבו לך מקודם בתגובה בהחלט יש האקרים, כמו שהיה וכמו שיהיה, הם מוצאים דרכים להכנס בלי שיבחינו בהם.

3. קניתי את BF3 בבאנדל, האם הMP הוא הנפוץ ? (או שהוא יהיה שומם כי כולם בMP אחר?)

תשובה: אם אני מבין, ה MP לא יהיה שומם, זה שאומרים לך ש BF3 הולך למות ואין לך עם מי לשחק זה לא נכון, אתה תוכל למצוא שרתים ואפילו מלאים אבל התפוצה לא תהיה גדולה כמו פעם, מכיוון שמרבית מהקהילות מתקדמות ל BF 4 זה לא אומר שלא תמצא שרתים, קח למשל את BF2, יש לו שרתים מאוכלסים? האם הוא מלא? שאלות טובות, ה MP הוא דרך המשחק האולטימטיבית ל BF3 והכותר המשך BF4 הוא נוצר בכדי לשחק ב MULTI אין לך משימות צד או מערכות שבהן תוכל לשחק בנפרד ל MULTI מעבר למשחק היחיד.

4. מה ההבדל בין החבילה הבסיסית (60$) לחבילת הפרימיום(50$) (BF4) ? (http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy)

תשובה: ראשית, ישנו אשכול שלם שעוסק בהרחבות וב BF 4 בכללי, תוכל לעלעל שם ולראות בעצמך אך אני גם אפרט לך, בינתיים מדובר רק על פרימיום, אין אפשרות לרכוש אותו עדיין ואי אפשר לדעת מה יהיה מחירו הסופי בזה הרגע, המחיר שאתה רואה בזה הרגע שהוא סולידי זה החבילה הרגילה ב 50 יורו שבה אתה מקבל את BF4 וגישה ל BETA, ואת ה BF4 DIGITAL DELUXE שבה אתה מקבל את הגישה לבטה, המשחק המלא + ההרחבה הראשונה במשחק CHINA RISING הכוללת סדרת מפות שתצא בכרונולוגיה עלילתית.

אני מציע לך לחכות, ולתת לזמן לעשות את שלו, אל תתרגש מ BF4 עדיין, שחק ב 3 תנסה להבין את המערכת אל תקפוץ ישר למים, אני אומר לך מנסיון, זה לא COD זה הרבה יותר איטי ומחושב מסתם ללכת ולירות כמו ב CS ומי כמוך יודע שחקן BF 1 2, תחכה שיצא המשחק רשמית ואז אחרי כמה חודשים ידווחו על הוצאת ה PREMIUM, בכך אתה יכול לחכסוך בסביבות ה 20 יורו רק בגלל שלא תקנה הכול ישר בלי לחשוב לפני כן, אם אתה ממש רוצה אתה יכול לקנות רק את BF 4 אני לא ממליץ לך לקנות את ה דיגיטאל דלוקס, זה יהיה בזבוז כסף מכיוון שהרחבה אחת כבר תהיה לך כשתרצה לקנות את פרימיום.

BF4 פרימיום מגיע עם 4 הרחבות שלכל הרחבה תהיה 4 מפות, זו השערה לא הכול ידוע כרגע. ישנם סרטונים אבל אני ממליץ לא להתרגש לפני שהמשחק רשמית יוצא.

5. אני חייב להודות שאני לא זוכר בBF ששיחקתי אם היו "רמות\דרגות" אבל עכשיו תמיד יש (BF3\4) ? ואיתם גם מגיעים נשקים ויכולות ?

תשובה: בהחלט, כאן כמו ב BF3 תוכל גם לעלות רמות באיסוף נקודות, להתקדם בשחרור הנשקים מנעילה עקב עלייה ברמה וצבירת נקודות, בנוסף הם הוסיפו משהו נחמד שתוכל לקבל SQUAD SKILL POINTS שיתנו לך אפשרויות מתקדמות יותר בקרב, כמו הרעיון ב MW3 שאתה הורד 3 אנשים מקבל שדרוג זמני, הורג עוד 3 מקבל עוד שדרוג, הורג עוד 3 מקבל עוד... וכו וכו...

תודה לעוזרים !

:)

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים