פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים אני מחפש תרגילים נטו לחזה שמשלבים עבודה עם משקולות יד, אין לי מיטה ייעודית לזה, אני מודע לחשיבות של שכיבות סמיכה, זה לא בא במקום!אשמח לעצות
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים מה שאתה יכול לעשות בלי ספה זה בעצם, לחיצות חזה בשכיבה עם דאמבלים ופרפר בשכיבה עם דאמבלים. קל לך? תעלה משקל.
פורסם 2014 בינואר 411 שנים תעשה פושאפס עם רגליים על כסא... עם משקולות אין לי כל כך מושג מה אתה יכול לעשות בבית...
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים זהו, לעשות שכיבות שמיכה עם רגליים על הכיסא וגם רגילות יעשו את העבודה.כך תעבוד גם על חזה וגם על כתפיים, אבל תעשה שכיבות נכונות ומלאות.
פורסם 2014 באפריל 2311 שנים כאחד שבדיוק עובד על זה, מה שאתה מנסה לעשות הוא אחד הדברים הכי מתסכלים בפיתוח החזה... החלק הפנימי העליון של החזה הוא כמעט בלתי ניתן לבידוד והדרך הנכונה היא הדרך האיטית והסבלנית ביותר. תעשה שכיבות שמיכה בשיפוע ( עם הרגליים על כיסא) ותנסה למרכז את החשיבה שלך בפנים החזה. תעבוד לאט ושאתה מגיע למצב שבו הידיים ישרות תנסה ממש ללחוץ את החזה העליון ולהישאר איזה שנייה או שתיים. חוצמזה אני ממליץ להקפיד! על נשימה כי כשהראש למטה הדם זורם לראש ויכול לעשות לך סחרחורת. שיהיה בהצלחה. - - - תגובה אוחדה: - - - וסקובי (מהסרטון) יצור חחחח
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים האמת שסקובי הזה הוא אחד האנשים. יש לו סרטונים מעולים שמסבירים בפירוט על כל מה שצריך לדעת על כושר, תרגילים שונים וכו'. בין השאר, יש לו סרטון בו הוא מראה איך אפשר לבנות " בנץ' " עם שיפוע לתרגילי חזה עליון. אני גם הולך לעשות כזה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.