עבור לתוכן

(Battlefield 3 - Oh Really ? (DezireMaker Channel

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

חלאס עם הספאם הזה!!!!!!

מנהלים, מה נסגר אתכם בזמן האחרון? יש מישהו בבית?

פורסם
  • מחבר
חלאס עם הספאם הזה!!!!!!

מנהלים, מה נסגר אתכם בזמן האחרון? יש מישהו בבית?

איזה ספאם בדיוק ?

פורסם
איזה ספאם בדיוק ?

ספאם זה שאתה פותח את אותו דיון ב3 פורומים שונים.

ספאם זה גם שאתה מקפיץ את אותו דיון כמה פעמים (אפילו אם זה הפרשים של 24 שעות) מבלי שוהוספת שום תוכן שתורם לדיון.

ספאם מבחינתי זה גם פוסטים חוזרים ונשנים שכל מטרתם זה לקדם את הערוץ והסרטונים שלך (טובים ככל שיהיו). היית לפחות יכול לעשות פוסט יחיד שבו אתה מפרסם את הסרטונים החדשים שלך ומקפיץ אותו שיש משהו חדש במקום לפתוח דיון עבור כל סרטון.

אין לי בעיה עם סרטונים באופן כללי, אבל שרוב הפוסטים שנמצאים בפורום זה מונטאג'ים/סרטונים של אנשים שרוצים לקדם את עצמם בYT, יש פה בעיה.

אני שוב מבקש מהמנהלים לפתוח דיון אחד גדול עבור סרטונים כמו שהיה פעם ולהמנע מהבלאגן שיש פה כרגע.

פורסם
  • מחבר
ספאם זה שאתה פותח את אותו דיון ב3 פורומים שונים.ספאם זה גם שאתה מקפיץ את אותו דיון כמה פעמים (אפילו אם זה הפרשים של 24 שעות) מבלי שוהוספת שום תוכן שתורם לדיון.ספאם מבחינתי זה גם פוסטים חוזרים ונשנים שכל מטרתם זה לקדם את הערוץ והסרטונים שלך (טובים ככל שיהיו). היית לפחות יכול לעשות פוסט יחיד שבו אתה מפרסם את הסרטונים החדשים שלך ומקפיץ אותו שיש משהו חדש במקום לפתוח דיון עבור כל סרטון.אין לי בעיה עם סרטונים באופן כללי, אבל שרוב הפוסטים שנמצאים בפורום זה מונטאג'ים/סרטונים של אנשים שרוצים לקדם את עצמם בYT, יש פה בעיה. אני שוב מבקש מהמנהלים לפתוח דיון אחד גדול עבור סרטונים כמו שהיה פעם ולהמנע מהבלאגן שיש פה כרגע.
אז יש לי 2 אשכולות בפורום, אני לא מבין מה כואב לך.
פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

מועדפים -> סימון -> "דיונים שסומנו" -> מחיקה ממועדפים.

אידיוט.

פורסם

מתי כבר מעיפים אותו מהפורום ??

פורסם

יופי עכשיו הקפצת לו את הדיון :D

אתה לא הבעלים או משהו ? למה אתה לא נועל את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים