עבור לתוכן

סידור נגדים וסורק תלת מימד

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי שני שאלות שממש לא קשורות אחת לשניה אז תסלחו לי על זה

1. האם יש פה למישהו רעיון איך לסדק הגדים בצורה חכמה ונוחה?

הגיעו אלי היום 600 גדים שמחולקים ל30 סוגים שונים ולצערי זה אפילו לא הגיע בשקיות נפרדות אלא פשוט בגוש של נגדים וזה ממש לא צורה מסודרת וזה מתבלגן

אני ישמח אם למישהו פה יהיה רעיון איך אפשר לסדר את זה בצורה שזה גם יהיה נוח למצוא את הנגד שצריך וגם שהם לא יתבלגנו ויסתבכו אחד בשני

כרגע עלה לי רק הרעיון הפשוט של לקנות 30 שקיות קטנות שאפשר לסגור ולשים כל שוג בשקית

2.דוד שלי רוצה לקנות סורק תלת מימד לסריקת אפים (של בני אדם כמובן) את רמת הדיוק אני לא יודע אבל אם זה חשוב אני יכול לברר

התקציב שלו עומד על 100 דולר אבל מבדיקה מהירה באיבי הבנתי שזה בלתי אפשרי למצוא בתקציב הזה אז אני ישמח אם מישהו יביא לי את הסורק הכי זול שאפשר למצוא (שיהיה באיכות סבירה כמובן)

ראיתי את זה באיבי

http://www.ebay.com/itm/LETTORE-SCANNER-3D-DIGITAL-USB-SCANSIONE-TRIDIMENSIONALE-KIT-CAM-/270812272055?pt=Scanner&hash=item3f0dab55b7

אבל אני מנחש שאי אפשר לסרוק עם זה אף של בנאדם אז אני ישמח אם מישהו פה יכול להביא לי קישור לקניה של סורק שאפשר לסרוק איתו אף של בנאדם

מבדיקה שהרך דוד שלי הבנתי שהמחירים בארץ ממש גבוהים למשהו כזה ובגלל זה אני מחפש בכל

תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

חיפשתי עוד קצת וראיתי את זה

http://letsmakerobots.com/files/field_primary_image/IMG_0186.JPG

שזה אעיון לא רע בכלל אבל למישהו יש מושג מאיפה אני מביא כאלא שמרדפים?

פורסם

החוברת הזו לסידור נגדים זה רעיון ממש נחמד, אבל לדעתי האישית לפחות לא יותר מדיי נוח. כל פעם להתחיל לחפש בשקיות האלה זה גם כאב ראש וגם זה תופס מקום על השולחן לסדר הכל בקלסר. לי יש על הקיר מעמד על החלקים שבהם אני משתמש בצורה הכי תכופה, כאשר יש בו כמה תאים שמשמשים לנגדים. תא אחד לנגדים קטנים ולא מדויקים (5%), תא אחד לנגדים קטנים של 1%, ותא אחד לנגדי הספק (2W ועד 50W - כמובן ש-50W הם ענקיים לכן יש שם רק את הערכים שאני משתמש בהם הרבה וכל השאר נמצאים בקופסא בארון). את הנגדים הקטנים סידרתי בתוך שקיות ניילון קטנות שעליהן רשום הערך של הנגדים בפנים, והשקיות מסודר בתוך התא לפי הערך של ההתנגדויות ככל שההתנגדות יותר גבוהה הם יותר מאחורה. ואז אני יכול לעבור בינהם כמו תיקיות בתוך מגירה, ולשלוף החוצה את הערך הרצוי בלבד.

אני בטוח שאפשר למצוא דרכים יותר טובות, אבל מבחינתי זה עובד מצוין וזה נוח מאוד שהכל בהישג יד ולא תופס הרבה מקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים