פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים שלום. ביום שלישי ה 20 לחודש הגעתי אל המוכר וחתמנו על זכרון דברים. הרכב יד ראשונה. המוכר אמר לי שכשהוא קנה אותו, הרכב מושכן לבנק בסכום של כ 12,000 שקל (או משהו כזה). הוא אמר שזה שטויות, זה שום דבר, אי אפשר להעביר בעלות כשזה קיים, ושיום למחרת הוא יסיר את המשכון. עכשיו נכנסתי לאתר של רשם המשכונות, וגיליתי שהרכב ממושכן לבנק הפועלים, ושהוא מושכן ב 30.01.2011 (ידוע לי שהרכב עלה לכביש בינואר 2011, כנראה שזה יום הרכישה). מה זה אומר? מה עושים? מחר קבענו בדיקה והעברת בעלות.
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים מחבר ואז אחרי רכישת הרכב אצטרך ללכת לרשם המשכונות ולתת להם את האישור, ע"מ שיבטלו את המשכון ברישומים שלהם? איך אוכל לדעת שזהו אכן אישור חוקי ולא זיוף כלשהו?
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים על האישור יהיה מספר סידורי כלשהו שתוכל לוודא אותו בזמן אמת טלפונית עם הבנק
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים את העברת הבעלות אתה עושה אך ורק אחרי שמשכון הרכב הוסר מרשם המשכונות אישור מהבנק שווה כקליפת השום
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים ולמה שלא קודם הוא יוריד את המשכון, כל המסמכים יסודרו ותהיה ודאות שהרכב חופשי, _ואז_ אתה תקנה את הרכב ?
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים ובלי קשר לכל החלק הכספי/משפטי של העסקה, הרכב בדוק במוסך שאתה בחרת (ולא המוכר) ונמצא תקין מכאנית ?
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים ^^מחר קבענו בדיקה והעברת בעלות.אני לא הייתי קונה רכב כשאני לא יכול סמוך על המילה של הבעלים שלו, ו\או משקר במצח נחושה. לך תדע מה עוד מסתתר לך.
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים ^1+אדם שהבטיח להסיר ולא הסיר בכלל, אין לו מילה.. ובעסקה כזו לדעתי כדאי לצאת ממנה ומהר.
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים זה שטויות. המוכר לקח הלוואה מהבנק כנגד רכישת רכבהבנק רשם את ההלוואה ברשם המשכונות תבדוק אם יש שיעבוד ברשיון הרכב.אם אין אז הבנק, כרגיל, שכח לבטל.אפשר להסדיר את זה בשניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.