עבור לתוכן

שאלה לגבי תקשורת והגדרות שרת עם 3 כרטיסי רשת - מסובך

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, לצורך לימודים התקנתי שרת 2008R2 חדש על VMware עם 4GB זכרון 4 ליבות CPU ו 3 כרטיסי רשת

עליו התקנתי DNS (שאני לא באמת חושב שהוא נחוץ) ו DCHP

כרטיס רשת א' הוא זה שמקבל את האינטרנט ממחשב אחר או ממודם והכתובת שלו היא 10.0.0.1

כרטיס רשת ב' נותן תקשורת ללאן 1 בלי אינטרנט והכתובת שלו היא 10.10.10.1

כרטיס רשת ג' נותן תקשורת ללאן 2 עם אינטרנט בעזרת ICS והכתובת שלו היא 10.10.11.1

הכל עובד כמו שצריך כל המחשבים שמתחברים לכרטיס ב' מקבלים כתובות ואין תקשורת של אינטרנט

וכנ"ל אותו הדבר עם כרטיס ג' רק עם האינטרנט.

יש תקשורת בין המחשבים מחשב א' (10.10.11.2) מצליח לשלוח פינג למחשב ב' (10.10.11.3) וכנ"ל ההפך

גם מחשב ג' (10.10.10.2) מצליח לשלוח פינג למחשב ד' (10.10.10.3) וכנ"ל ההפך

הבעיה: אין תקשורת למחשבים בין הכרטיסי הרשת, מחשב א' לא מציח לשלוח פינג למחשב ד' וכנ"ל הפוך

השאלה: איך אפשר ליצור תקשורת כך שלכל המחשבים יהיה תקשורת? לא ניתן לעשות גשר בין כרטיסי הרשת

עריכה: סרטון -> http://www.youtube.com/watch?v=6y5geqrbA_U

פורסם

אפשר להתחיל מחדש ? מה אתה מנסה לעשות ? עושה רושם שאתה צריך להגדיר ROUTING AND REMOTE ACCESS, כי ICS הוא גרסה מנוונת של זה.

פורסם
  • מחבר

Routing and Remote Access Service יחד עם Network Policy Server (אולי אפילו בלי זה) נותן פתרון לתקשורת בין הרשתות

אבל איאפשר להתקין את השירות יחד עם ICS ובלעדיו אני לא מצליח לקבל גישה לבחוץ (לגלוש \ אינטרנט) בשום מחשב

כמו כן להגדיר שרק רשת 10.10.11.0/24 תקבל גישה

יחד עם זאת ישנם חסרונות (כמו שראיתי) לא ניתן להכנס לרשת מבחוץ

איך עושים port forwarding אם צריך?

ומה קורה אם הגישה לאינטרנט מתבצעת באמצעות חייגן Dail-up והכתובת IP משתנה בכל התנתקות?

עריכה: הצלחתי לעשות תקשורת החוצה בעזרת הגדרת NAT

אבל כאמור אין לי שליטה על איזה רשת תקבל גישה לתקשורת זו

עריכה X2: הצלחתי בגנרל IP ROUTE על ה NIC

פורסם

אתה מערבב מלא מושגים. מה אתה מנסה לעשות ? ותפסיק לעבוד עם ICS, רק R&RA זה יאפשר לך הפניית פורטים וכו.

פורסם
  • מחבר

א' בקיצור כותבים ככה: RRAS ולא כמו שאתה כתבת "R&RA"

ב' תעשה לי טובה אישית תפסיק להיות טרול ותחזור ל FXP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים