פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים שלום לכם, לצורך לימודים התקנתי שרת 2008R2 חדש על VMware עם 4GB זכרון 4 ליבות CPU ו 3 כרטיסי רשת עליו התקנתי DNS (שאני לא באמת חושב שהוא נחוץ) ו DCHP כרטיס רשת א' הוא זה שמקבל את האינטרנט ממחשב אחר או ממודם והכתובת שלו היא 10.0.0.1כרטיס רשת ב' נותן תקשורת ללאן 1 בלי אינטרנט והכתובת שלו היא 10.10.10.1כרטיס רשת ג' נותן תקשורת ללאן 2 עם אינטרנט בעזרת ICS והכתובת שלו היא 10.10.11.1הכל עובד כמו שצריך כל המחשבים שמתחברים לכרטיס ב' מקבלים כתובות ואין תקשורת של אינטרנטוכנ"ל אותו הדבר עם כרטיס ג' רק עם האינטרנט.יש תקשורת בין המחשבים מחשב א' (10.10.11.2) מצליח לשלוח פינג למחשב ב' (10.10.11.3) וכנ"ל ההפךגם מחשב ג' (10.10.10.2) מצליח לשלוח פינג למחשב ד' (10.10.10.3) וכנ"ל ההפךהבעיה: אין תקשורת למחשבים בין הכרטיסי הרשת, מחשב א' לא מציח לשלוח פינג למחשב ד' וכנ"ל הפוךהשאלה: איך אפשר ליצור תקשורת כך שלכל המחשבים יהיה תקשורת? לא ניתן לעשות גשר בין כרטיסי הרשתעריכה: סרטון -> http://www.youtube.com/watch?v=6y5geqrbA_U נערך 2013 באוגוסט 2612 שנים על-ידי Moty_p
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים אפשר להתחיל מחדש ? מה אתה מנסה לעשות ? עושה רושם שאתה צריך להגדיר ROUTING AND REMOTE ACCESS, כי ICS הוא גרסה מנוונת של זה.
פורסם 2013 באוגוסט 2712 שנים מחבר Routing and Remote Access Service יחד עם Network Policy Server (אולי אפילו בלי זה) נותן פתרון לתקשורת בין הרשתותאבל איאפשר להתקין את השירות יחד עם ICS ובלעדיו אני לא מצליח לקבל גישה לבחוץ (לגלוש \ אינטרנט) בשום מחשבכמו כן להגדיר שרק רשת 10.10.11.0/24 תקבל גישהיחד עם זאת ישנם חסרונות (כמו שראיתי) לא ניתן להכנס לרשת מבחוץאיך עושים port forwarding אם צריך?ומה קורה אם הגישה לאינטרנט מתבצעת באמצעות חייגן Dail-up והכתובת IP משתנה בכל התנתקות?עריכה: הצלחתי לעשות תקשורת החוצה בעזרת הגדרת NATאבל כאמור אין לי שליטה על איזה רשת תקבל גישה לתקשורת זועריכה X2: הצלחתי בגנרל IP ROUTE על ה NIC נערך 2013 באוגוסט 2712 שנים על-ידי Moty_p
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים אתה מערבב מלא מושגים. מה אתה מנסה לעשות ? ותפסיק לעבוד עם ICS, רק R&RA זה יאפשר לך הפניית פורטים וכו.
פורסם 2013 באוגוסט 2812 שנים מחבר א' בקיצור כותבים ככה: RRAS ולא כמו שאתה כתבת "R&RA"ב' תעשה לי טובה אישית תפסיק להיות טרול ותחזור ל FXP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.