עבור לתוכן

חיבור ממיר של הוט למחשב.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
DP הוא חיבור דיגיטלי - ניתן להעביר חופשי בין DVI/HDMI/DP כך שאכן אין לך VGA

אתה בעצם אומר שכדאי לי לקנות מתאם HTMI to DP ולא מתאם לVGA?זה יהיה עדיף מבחינת איכות וקלות חיבור?

תודה:)

• תגובות 71
  • צפיות 53.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החיבור הכי טוב יהיה עם כרטיס DVB-C וקורא כרטיסים חכמים, אבל זה דורש עבודה ועולה כסף.

DP הוא חיבור בררן, כך שמתאם DP ל- HDMI שרכשתי לא עבד לי.

הכי פשוט בשבילך יהיה להשתמש בכניסות ה-DVI וה-VGA, אבל זה יגרום לגלים במסך, ולהחליף כניסה במסך כל פעם זה מעצבן.

אתה יכול לחבר גם את המסך ב-DP לכרטיס מסך, אם הוא תומך בכך, וזה יותיר לך את ה-DVI לממיר.

פורסם
  • מחבר
החיבור הכי טוב יהיה עם כרטיס DVB-C וקורא כרטיסים חכמים, אבל זה דורש עבודה ועולה כסף.

DP הוא חיבור בררן, כך שמתאם DP ל- HDMI שרכשתי לא עבד לי.

הכי פשוט בשבילך יהיה להשתמש בכניסות ה-DVI וה-VGA, אבל זה יגרום לגלים במסך, ולהחליף כניסה במסך כל פעם זה מעצבן.

אתה יכול לחבר גם את המסך ב-DP לכרטיס מסך, אם הוא תומך בכך, וזה יותיר לך את ה-DVI לממיר.

מהי ההשקעה שאתה מדבר עליה?

הDP מציג את אותה האיכות שהDVI יכול להציג לי?כי סך הכל בשימוש הרגיל המחשב צריך לתפקד בשביל גיימינג.

פורסם

בערך $50 טיונר ועוד 100 ש"ח קורא כרטיסים + לסדר את כל התוכנות וההגדרות הנחוצות במחשב.

DP זה החיבור הכי חדש ועדיף.

נא לא לצטט כשזה פוסט מעליך.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם מה אתה מציע לי, לחבר את הממיר אל הDP או את המחשב בעזרת יציאה של כרטיס מסך התומכת ביציאה זו?

וכך בעצם יתפנה לי יציאה של DVI/DP ולא אצטרך מתאמים או סיבוכים למינהם.

תודה!

פורסם

ה VGA אנלוגי ולכן פגיע יותר לכל הבעיות של ההבהובים וכדומה - יות מהחיברים האחרים

פורסם
  • מחבר

אבל מה בעצם אתה מציע לי לחבר לDP ומה לDVI?

יש לציין שיש לי את האפשרות במחשב לחבר את המסך והממיר לשני האופציות עכשיו השאלה מה עדיף..

מה לגבי רמקולים, איך אני מחבר אותה שיוציא שמע?רגיל ללוח אם?

תודה על כל העזרה:)

פורסם

תחבר ב-DP את המחשב.

ה VGA אנלוגי ולכן פגיע יותר לכל הבעיות של ההבהובים וכדומה - יות מהחיברים האחרים

כל זה טוב ויפה, אבל האם ידועה לך דרך לשפר את המצב?

כל החיבורים האחרים שלי כבר תפוסים, כך שאין אופצייה להחליף.

פורסם

במקרה של פותח הדיון יש DP, והוא בנוסף ל DVI = שתי חיבורים דיגיטליים כמו שרצינו

במקרה שאין אפשרויות אחרות - ניתן להתחיל לחפש איך משפרים את איכות האות והבעיה ההתחלתית קשורה בדרך כלל לבידוד וחיבור אדמה של הכבל של הוט/יס שמתחבר לממיר

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם!

ברגע שאקבל את המחשב והממיר אחבר הכל ואעדכן.

שוב תודה ולהתראות בינתיים:)

שכחתע לשאול, איך אני מחבר את הרמקולים שאוכל לשמוע אודיו מהממיר?

פורסם
  • מחבר

לאחר שקבענו שאני מחבר את המסך למחשב בעזרת כבל DP ואת הממיר למסך בעזרת כבל DVI נשארה לי השאלה, לאן אני מחבר את הרמקולים שיהיו כדי שיצא שמע בזמן שהממיר מחובר?

פורסם

עם מחשב חדש יש לך כנראה DP בכרטיס המסך (או על הלוח). את הממיר תחבר עם HDMI TO DVI ובמקביל את הרמקולים לממיר עם composite.

פורסם
  • מחבר
עם מחשב חדש יש לך כנראה DP בכרטיס המסך (או על הלוח). את הממיר תחבר עם HDMI TO DVI ובמקביל את הרמקולים לממיר עם composite.

בלוח אם יש לי יציאה אחת והיא HDMI.

בכרטיס מסך יהיה לי 3 יציאות והם: DP, DVI וHDMI.

למה בעצם צריך לחבר עם מתאם ולא ישר DP או לחילופין DVI?

אם אני מחבר את הרמקולים כמו שאמרת יש אפשרות לחברמאותו במקביל גם ללוח אם?כדי שלא אצטרך לנתק כבלים ברגע שארצה לשמוע שחרים או משהו אחר במחשב..

תודה!

פורסם

מי אמר מתאם? כבל DP מהמחשב ישר למסך. מהממיר כבל HDMI ל-DVI למסך.

פורסם
  • מחבר
מי אמר מתאם? כבל DP מהמחשב ישר למסך. מהממיר כבל HDMI ל-DVI למסך.

אוקיי.

יש המלצה לכבל הדרוש, HDMI לDVI טוב ולא יקר?

ומה לגבי הרמקולים, ניתן לחבר בו זמנית את הרמקולים גם לממיר וגם למחשב כדי שלא יהיה צורך בניתוק וחיבור הכבלים בשביל השימושים השונים?

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים