עבור לתוכן

כרום מציג דפים בצורה מבולגנת

Featured Replies

פורסם

אני לא כ"כ יודע איך להסביר את זה אז הנה תמונה (למשל מה קורה אם אני מנסה להכנס לכתבה פה באתר):

avTDinn.jpg

דוגמה מהפייסבוק (דף ראשי):

KjqlxbR.png

זה קורה גם בפייסבוק ובעוד אתרים (לא בכולם) וגם לא בכל הדפים של אותם אתרים (למשל פה ראיתי שזה קורה רק בכתבות).

אתמול באתר פה זה לא קרה אבל כן היה ככה בפייסבוק למשל והיום התחיל גם פה בHWZONE.

יכול להיות שזה משהו לא מעודכן בדפדפן? (הרגע הסרתי והתקנתי את הכרום מחדש כי רציתי לבדוק אם זה קשור לזה..).

חוץ מזה לא ניסיתי שום דבר אחר כי אני לא מבין בזה ומה צריך לעדכן אם צריך..

יש לציין שבציר הרשע אקספלורר הכל עובד תקין ומאוד לאט (כמצופה מאקפלורר)

תודה רבה .

פורסם

למרות שאתה כנראה HATER. הבעיה היא כנראה לא בכרום. כשדפדפן מציג ככה דברים ולא משנה איזה הבעייה היא בד"כ בקבצי CSS, שכנראה בגלל תקלת רשת אצלך או איטיות לא תקינה זה קורה.

פורסם
  • מחבר

שמע אני לא סובל באמת את האקספלורר.. אתה יכול להבין אותי אני מקווה..

האמת בשבועות האחרונים האינטרנט שלי עושה צרות (טוען המון זמן ולפעמים דפים קורסים בטעינה , סרטונים ביוטיוב נטענים לאט.. ועוד כל מיני דברים כאלה כמו פינג גבוה לפעמים במשחקים.. ).

תשתית הוט וספק 012 5MB מהירות.

הורדות בד"כ יורדות בשיא המהירות (כ600~500KB) רוב הזמן אבל יש פעמים שיורד להרבה פחות .

פינג בד"כ תקין (20 ככה בבדיקת מהירות של 012) אבל הבדיקה עצמה נעשית במין לאגים ואיטיות (באתר של 012.. לא יודע איך להסביר את זה.. היא לפעמים מהירה ולפעמים איטית אבל הפינג מתקבל נורמלי.).

רציתי להרים טלפון ל012\הוט (כי אין לי מושג מאיפה נובעת האיטיות הזו פתאום - כמה שנים שאין בעיות [תמיד יש אבל בקטנה ומסתדר תוך זמן מאוד קצר.. הפעם זה מוגזם ומעצבן) אבל לא יצא לי.. אני לא מבין כ"כ בכל מה שקשור לאינטרנט וכו' .

אין לי ראוטר אם זה משנה.

*עריכה קטנה:

בכרום, אם גולשים דרך הדפדפן החסוי, הדבר לא קורה והכל תקין.

למה זה קורה בכרום הרגיל? אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה מתחיל להיות מבולגן גם בפורומים פה.. מה הולך כאן?!

רק בכרום הרגיל זה קורה אבל בחסוי ובדפדדפנים אחרים לא..

פורסם

תבטל את כל התוספים \ Extensions. אם זה לא עוזר, תבצע Reset settings (כפתור חדש שנוסף בכרום 29).

פורסם
  • מחבר

אוקיי ביטלתי את התוספים וזה נשאר אותו מצב. היום ניסיתי שוב להכנס לכתבה כאן ועכשיו זה בסדר.

פייסבוק ועוד אתרים באותו מצב מבולגן.

לפני שאני מאפס הגדרות לגמרי, האם המועדפים שלי גם ימחקו? (תראה בתמונה הראשונה\שנייה בראש הנושא מתחת לשורת החיפוש - האם כל אלה ימחקו לי? אני לא רוצה שימחק פשוט)

פורסם

אם הם מסונכרנים עם החשבון, לא.

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה הם כן מסונכרנים עם החשבון שלי .

אני יעשה איפוס ומקסימום ילך הכל..

פורסם

בשביל מה "לקוות"? לגבות את ה- Bookmarks לוקח בדיוק עשירית מהזמן שלקח לך לכתוב את התגובה הזאת.

Ctrl-Shift-O -> Organize -> Export bookmarks to HTML file

פורסם
  • מחבר

אז הנה משהו חדש בשבילי^

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים