עבור לתוכן

הזמנת נגן Blu-ray מחו"ל, או פתרון יותר טוב לניגון של בלוריי

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני רוצה להזמין לחברה שלי ליומולדת כמה סרטים ב-Blu-ray. הבעיה היא שאין לנו נגן בלוריי... האמת היא שאין לי בעיה אפילו לקנות את הדיסקים כמתנה סימלית ופשוט להוריד את הסרטים עצמם מהאינטרנט, אבל הם מכילים גם כל מיני special features שאנחנו גם רוצים, ואין באינטרנט.

אז חשבתי לקנות נגן בלו ריי. הבעיה היא שבארץ הנגנים די יקרים (נגן חדש של חברה מוכרת עולה לפחות 800 ש"ח). אז חשבתי אולי פשוט לקנות כונן בלו ריי למחשב, אבל זה עולה 400 ש"ח ועוד צריך להוסיף תוכנה לניגון, שגם היא עולה כסף, אז זה כבר לא כזה משתלם. מבחינת דרישות, כל מה שאני צריך זה להיות מסוגל לנגן דיסקים של בלו ריי. לא צריך תלת מימד, לא smart ולא wifi.

חיפשתי באמזון ומצאתי כל מיני נגנים חדשים ולא יקרים מדי (50-60 פאונד) כגון Sony BDP-S1100, Samsung BD-F5100 או LG BP125. המשלוח עולה עוד איזה 30 פאונד, ואמזון מוסיפים עוד משהו שנקרא Import Fees Deposit שזה עוד 20 פאונד בערך, שלפי מה שהבנתי זה אמור לכסות את המיסים שאמורים לשלם בארץ. סה"כ זה כ-100 פאונד שהם כ-550 ש"ח.

בדקתי גם ב-amazon.de, ושם העלויות של המכשיר והמיסים קצת יותר נמוכות, אבל משום מה המשלוח יקר יותר, ככה שזה יוצא אותו דבר בערך.

אז לשאלותיי:

א. מישהו מכיר את אחד הנגנים הנ"ל ויכול להמליץ?

ב. האם ה-Import Fees Deposit מכסה את המיסים על המכשיר בארץ, או שבסוף אני אתקע ואצטרך לשלם מס בנוסף לכל זה?

ג. עדיף להזמין מ-de במקום מ-uk? (בגלל עניינים כמו חיבור לחשמל?)

ד. אולי יש איזשהו אתר אחר שאפשר וכדאי להזמין ממנו? (אולי כזה שדמי המשלוח בו לא כל כך גבוהים...)

ה. לחילופין, יש פתרון יותר טוב מהזמנה מחו"ל? (אולי יש שירות כמו buy2usa אבל לאירופה?)

תודה מראש לעוזרים!

נ.ב. אני מודע לעניינים של האיזורים. אני מתכנן להזמין את הסרטים מ-amazon.co.uk ככה שאני אצטרך להזמין את הנגן גם מאירופה ולא מארה"ב (למרות שהזמנה מארה"ב עם buy2usa תהיה זולה יותר באיזה 200 ש"ח...)

פורסם

אני בדיוק הזמנתי את Samsung SE-506BB לפני כחודש מהסיבה הזו בדיוק. היה עליו מבצע באותו שבוע ורכשתי אותו ב72$. ייבאתי אותו דרך shipito.com (עוד עניין של 13$) ולא היה צריך לשלם מיסים.

הכונן מגיע עם אוסף תוכנות לניגון בלוריי, PowerDVD 10 כך שאפשר לנגן כל בלוריי בלי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים