עבור לתוכן

שינוי מחיצה ראשית

Featured Replies

פורסם

רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E?

תודה.

פורסם

תעלה תמונה של "ניהול דיסקים" לפורום

נערך על-ידי Ivan

פורסם

לא כל כך מבין מה עשית ומה הבעיה.

את אות של D תבטל.

את אות של C תשנה ל D .

תעלה מערכת ותן תמונה חדשה של ניהול דיסקים ואז נמשיך.

פורסם
  • מחבר

יש מערכת בכונן E אבל הווינדוס שצילמת לך מותקן ב-C... אני רוצה להעלות את המערכת הקודמת שלי שמותקנת ב-E ולא יודע איך, זאת הבעיה...

פורסם
  • מחבר

מה אני אמור לעשות שם? ואיך?

לפני שהתקנתי את המערכת, בטעות לחצתי על משהו שעשה שכונן C יהיה המחיצה הראשית ולאחר מכן המחשב לא עלה, אז התקנתי את הווינדוס מחדש על כונן E וזה התקין ב-C, עכשיו אין לי את הווינדוס השני בבוט ואני רוצה לעלות עם הווינדוס שבכונן E

פורסם

לא יודע מה קורה שם, אפילו הסתכלתי בתמונה.

אבל קח בחשבון שכל מערכת הפעלה שעולה, אפילו עם יושבת בכונן Z, תהיה C מהרגע שהיא עולה.

כך שאם יש לך 5 מערכות הפעלה שיושבות על C,D,E,F,G, אם C עולה היא C, אם D עולה היא D וC תהיה אולי D אולי משהו אחר, אם E עולה היא תהיה C, וכו..

פורסם
  • מחבר

יש לי מערכת הפעלה שמותקנת ב-E, איך אני מעלה אותה?

פורסם

כשאתה מתקין מערכת הפעלה נוספת היא אמורה להתווסף לBOOT MANAGER כאופציה.

אלה אם כן אתה מתקין מערכת הפעלה ישנה יותר אחרי החדשה, ואז יכולות להיות בעיות תאימות.

אני מניח שיש תוכנות שיכולות לסדר את העניין, אבל מעולם לא הייתי צריך להשתמש בהם, כי מראש עשיתי את הפעולה נכון.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת נכון...

תקרא שוב את ההודעה הראשונה ואז תגיב.

פורסם

אני לא מבין כלום ממה שאתה כותב.

בכל מקרה הכל טעות על גבי טעות על גבי טעות.

אני הייתי מפרמט את הכל.

יוצר מחיצה בגודל נורמלי(20GB לC??? וואט דה פאק), ומתקין מערכת הפעלה מחדש, ורק מערכת אחת בלי לסבך את העניינים.

לא מכיר פיתרון קסמים שמשנה סדרי עולם.

תבנה הכל מהתחלה כמו שצריך ואז לא יהיו לך בעיות.

אתה רוצה מערכת הפעלה נוספת? תשתמש בVM, או תלמד איך מתקינים ובאיזה סדר כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.

נערך על-ידי Art Tatum

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים