עבור לתוכן

מודם D-Link 6740U של בזק - תקלות בתפעול

Featured Replies

פורסם

2 שאלות - התקנתי עכשיו את המודם, העבודה עם הממשק משתמש שלו היא סיוט, המסך כל הזמן נתקע, מתאפס, הקומבואים מגיעים ריקים. לקחת לי כמעט שעה לקנפג אותו. האם זו תופעה ידועה ? שאלה שניה (משום מה ה-ENTER לא עובד לי) - האם הם פותחים אוטומטית את רשת האינטרנט של בזק FREE WIFI והאם אין לי אפשרות לחסום את זה ? תודה.

פורסם

בעבר היה לי ראוטר משולב כזה, היום אני עם 7850U. לא זכורה לי בעיה של תקיעות בתוך הממשק.

בנוגע לFREE WIFI אם נרשמת לשירות הם פותחים רשת נוספת ואין אפשרות לבטל את הרשת הזאת בעצמך, תצטרך להתקשר לתמיכה ולבקש שיבטלו לך אותה בנוסף לשירות הלקוחות ולציין שם שלא יפתחו אותה חזרה.

פורסם
  • מחבר

לא נרשמתי לשרות, אבל שלחו לי מייל עם משתמש וסיסמא - כנראה שהם רשמו אותי אוטומטית ?

יש FIRMWARE אחר למודם הזה שמאפשר לי להעיף את זה ?

פורסם

לא, מכיוון שהדגמים שבזק מוכרים הם דגמים מיוצרים ייחודית עבור בזק, רק בזק מפתחת ומשחררת את גרסאות הקושחה של הנתבים שלהם(ברוב המקרים).

אתה תהיה חייב לדבר איתם ולבקש שיכבו לך את שידור הרשת שלהם באופן מרוחק.

פורסם
  • מחבר

הרשת הזאת אמורה להיות פתוחה ?

לא מצאתי רשתות פתוחות, יש מצב שהוא לא משדר....

פורסם
  • מחבר

לא מתאים לי שאנשים זרים יקבלו גישה לנתב הביתי שלי. מחר משהו יגלה חולשה ב-DLINK ויש שער פתוח לרשת הפנימית שלי.

לא מתאים לי שספק שירותים יחדור לנתב שלי וישנה לי שם הגדרות מרחוק.

עוד יותר לא מתאים לי שדחפו לי את זה בלי לשאול אותי. קיבלתי איזה מייל שאומר שאני רשום לשרות, וצריך ללחוץ על לינק לקבל סיסמא....

אם לא תהיה ברירה, אני אקנה מודל VDSL בעצמי ואעיף את הנתב שלהם . כרגע לא רואה רשת לא מוצפנת, אז כנראה שזה לא פתוח.

פורסם

באותה מידה מישהו יכול לגלות חולשה ב-DLINK ולהיכנס לרשת שלך גם בלי הרשת הנפרדת של בזק.

פורסם

בקשר לבעיה הראשונה. האם אתה עושה את ההגדרות כשאתה מחובר אלחוטית או קווית? אם אלחוטית תנסה להתחבר קווית ולראות האם זה השתפר. אם לא אני ממליץ לפנות לבזק שיבדקו אם הנתב משודרג לקושחה האחרונה ושיבדקו את הנושא.

תודה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה, לא ידעתי שאתם מיוצגים באתר.

מה היא גרסת הקושחה האחרונה ?

בינתיים העסק התייצב ונראה שעובד בצורה תקינה.

בבעיות נתקלתי בזמן ההגדרה הראשונית - עם כבל רשת בחיבור ישיר לנייד שלי.

פורסם

פתרון שאצלי עבד ל-2 הבעיות שלך.

(יש להכין את שם המשתמש והסיסמא שלך אצל הספק, לדוג' של 014 בזק בינלאומי)

מאחורי הנתב יש לחצן RESET, תלחץ עליו כ-10 שניות עד שכל הנורות יכבו (וההפעלה תהפוך אדומה)..

כשכל הנורות יידלקו (כדקה) לנתב יקראו BEZEQ_N משהו כזה עם מספר לפני או אחרי.. ותתחבר אליו.

מיד לאחר מכן הכנס לאתר prov.bezeq.co.il

תגדיר אותו לא אוטומטית! אלא ידנית, ובכך תבטל את האופציה של Free Wifi. הנתב גם יעדכן גרסתו לחדשה ביותר. (מה שפתר אצלי מספר בעיות ובמיוחד את התקיעות ואת האתחולים).

לאחר מכן, הנתב יאתחל עצמו - וכשיחזור תוכל לגלוש כרגיל.

פורסם
  • מחבר

נשמע מעניין, אני אנסה בבעיה הראשונה שאתקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים