פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים אבי כל הכבוד, נסה לרשום גם שהרמקולים של מיקרולאב אולי ימשוך יותר.חוץ מזה צריך שעוד אנשים יפזרו את זה בפייסבוק, הייתי עוזר אך אני לא משתמש בפייסבוק יותר.
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים הצבעתי לSOLO6C.מה לגבי מדיניות החזרה, החלפה במקרה של מוצר תקול, מימוש אחריות, זמן אספקה?מתי תסגר הרכישה?
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים שלום לכולםמתן - דבר איתי בפרטי. נגיע למחיר. SOLO7 לקחת נמוך. ב - SOLO6 נסתדר. SOLO3 - אין . מציע X16 או SOLO4. אני חושב שיהיה חכם להכניס גם את הסולו 5 לרשימה עם מחיר יעד בסביבות 400 ש"ח
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים אני בפנים לC7 במחיר הנוכחי ומטה .אשמח אם יגידו לי מתי נסגרים החלטות לגבי הוצאה לפועל של הקנייה הקבוצתית
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים אני חושב שיהיה חכם להכניס גם את הסולו 5 לרשימה עם מחיר יעד בסביבות 400 ש"ח כנ"ל, מסתבר ש-SOLO 5 יהיה מתאים לי יותר, אז אשמח אם הוא גם יכנס לרשימה
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים אנשים, תצביעו בסקר למעלה למען הסדר והאירגון.יוזם הרכישה, מתי להערתך הרכישה תצא לפועל?תוך כמה זמן האספקה?תודה מראש!
פורסם 2013 בספטמבר 312 שנים אפשר הסבר למה דווקא הרמוקלים האלה ולמה הם יותר טוב מאחרים (שואל ברצינות - לא בציניות)?
פורסם 2013 בספטמבר 312 שנים אפשר הסבר למה דווקא הרמוקלים האלה ולמה הם יותר טוב מאחרים (שואל ברצינות - לא בציניות)?רמקולים מעץ איכותיים, צליל נקי ומפורט בעוצמה גבוהה. אין רמקולים ברמת המחירים הללו שמציעים חבילה כזו.
פורסם 2013 בספטמבר 312 שנים כל מי שמעוניין לרכוש אחד מהרמקולים האלה ולא ענה על הסקר אז בבקשה שיענה למען הסדר והאירגון של הרכישה.פותח הרכישה, לפי דעתי אנחנו כבר עומדים על משהו כמו 22 מעוניינים ברכישה, יש מצב למיקוח עוד קצת על המחיר?מתי הרכישה תצא לפועל?אנא החזר לי תשובה בהקדם כדי שלא אפספס הזדמנות אחרת.
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים מחבר שלום כולם.הרכישה תיסגר להערכתי בחג הסוכות.לבנתיים נסו להפיץ את הקניה ושתזכה ליותר חשיפה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.