פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים שלום לכולם, יש לי כונן 3.5 חיצוני שבעיקר מגבה לי את המחשב... חיברתי אותו אצל חבר ומאז כל התיקיות הראשיות בו נהפכו לקיצורי דרך, הפעלתי אנטי וירוס ומאז נעלמו לי כל התיקיות ונוצרה תיקייה RECYCLER שהיא ריקה.... הנפח דיסק לא השתנה ועדיין מצויין שנשארו 500 GB מתוך 2 TERA...... מישהו יכול לומר לי מה לעשות כדי להחזיר את כל החומר שהיה בו??? ( אני לא יודע למה אבל מקש האנטר לא עובד פה וביגלל זה הטקסט מחובר) תודה על העזרה
פורסם 2013 באוגוסט 2312 שנים שלב ראשון - להוריד ולהפעיל Flash Disinfectorשלב שני - שיחזור הקבצים האבודים או העזר בתוכנה Unhideאם יש קושי בהפעלת הפקודה דרך ה- CMD נסה את התוכנה המבצעת את שינוי ה- Atrrib ->http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/Portable-Unhide.shtml נערך 2013 באוגוסט 2312 שנים על-ידי HelpSupport
פורסם 2013 באוגוסט 2512 שנים שלום לכולם, יש לי כונן 3.5 חיצוני שבעיקר מגבה לי את המחשב... חיברתי אותו אצל חבר ומאז כל התיקיות הראשיות בו נהפכו לקיצורי דרך, הפעלתי אנטי וירוס ומאז נעלמו לי כל התיקיות ונוצרה תיקייה RECYCLER שהיא ריקה.... הנפח דיסק לא השתנה ועדיין מצויין שנשארו 500 GB מתוך 2 TERA...... מישהו יכול לומר לי מה לעשות כדי להחזיר את כל החומר שהיה בו??? ( אני לא יודע למה אבל מקש האנטר לא עובד פה וביגלל זה הטקסט מחובר) תודה על העזרה וירוס שהפך מאוד-מאוד נפוץ לאחרונה. יש איך להיפטר ממנו, תעקוב אחרי המדריכים שהעלו לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.