עבור לתוכן

הזמתני XBOX ONE אולי כדאי לבטל?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הבן שלי נורא רצה XBOX אז ביררתי וראיתי שעוד מעט יוצא הדגם החדש ONE אז אמרתי לו שחבל לקנות כעת את ה- 360 ואני אזמין לו את החדש. אז הזמנתי מארה"ב, אמור להשלח ב- 26 לנובמבר.

אין לי מושג בקונסולות משחק, אבל ראיתי שיש דבר שנקרא xbox live שזה מין שירות מקוון שככל הנראה לא יהיה פעיל בישראל.

האם אפשר יהיה לשחק במשחקים שקונים? אן שבלי זה זה בכלל לא יעבוד?

אילו יכולות תלויות בשירות אקסבוקס לייב? צפייה בסרטים, נטפליקס וכדומה לא זה חשוב לי, השאלה מבחינת משחקים במה זה יגביל?

אולי כדאי לי בכלל לבטל את העסקה?

האקסבוקס מעניין אותנו יותר מקונסולות אחרות בגלל הקינקט.

תודה!

פורסם

היי,

XBOX LIVE זה שירות האונליין של מייקרוסופט, שדרכו קונים ומורידים משחקים, משחקים ברשת, מפעילים demoים, רואים סרטים ושאר ירקות. הדבר המשמעותי ביותר הוא משחק ברשת (וגם מצריך תשלום שנתי של 60$ כאשר אתה מקבל חודש ניסיון חינם עם הקונסולה).

בעקרון לא אמורה להיות שום סיבה שזה לא יעבוד בארץ (למרות שהקונסולה לא תושק רישמית). ככה זה עבד גם עם ה360 עד שהם השיקו אותו רשמית. יש גם סוג של אישור של מייקרוסופט שלא תהיה בעיה עם הבאת קונסולה מחו"ל - http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-15-microsoft-explains-how-xbox-one-importing-could-work

כמו כן, בניגוד ל360, לא תצטרך לקנות משחקים מיוחדים לאיזור שבו קנית (NTSC לעומת PAL) כי כל המשחקים יהיו region free.

בקיצור, לא אמורה להיות שום בעיה עם זה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

קראתי גם את המאמר וזה נשמע די מרגיע, למרות שלא ברור לגמרי הקטע עם אמצעי התשלום, אני מקווה שאוכל לרכוש משחקים בחנות המקוונת בארה"ב עם כרטיס אשראי בינלאומי בדולרים, לא?

פורסם

לא עדיף פלייסטיישן 4? מכשיר חזק יותר.

פורסם
תודה רבה!

קראתי גם את המאמר וזה נשמע די מרגיע, למרות שלא ברור לגמרי הקטע עם אמצעי התשלום, אני מקווה שאוכל לרכוש משחקים בחנות המקוונת בארה"ב עם כרטיס אשראי בינלאומי בדולרים, לא?

כן, לא אמורה להיות שום בעיה עם זה. אני חושב שככה זה עכשיו עם ה360. המקסימום זה שאולי תצטרך חשבון paypal.

לא עדיף פלייסטיישן 4? מכשיר חזק יותר.

א) מכשיר חזק יותר לא אומר שהוא יותר טוב. יש פלוסים ומינוסים לשתי הפלטפורמות.

ב) הוא כתב שהוא מעדיף XB1 בגלל הקינקט ואני מסכים איתו 100%. אני מתכוון גם לקנות אחד בקרוב להחליף את ה360 והקינקט הישן שלי. זה אולי נשמע להרבה פה בפורום (ובכלל) מוזר, אבל קיקנט זה selling point מאוד חזק.

גם יש המון משחקים שכיף לשחק עם אנשים שהם לא גיימרים כבדים (אישתי כבר מזמן מכורה לdance central לדוגמא) ולמשפחות עם ילדים זה בכלל מטורף, הם פשוט מוקסמים מהמכשיר הזה. ככה אתה מקבל את הטוב של 2 העולמות - מכשיר שמריץ משחקים "רגילים" בשבילך ובנוסף מריץ משחקי casual ומשחקי ילדים לשאר הנפשות בבית שלא מתות על ההרג והאלימות שמאפיינים את רוב המשחקים בשוק.

פורסם

לא אמרתי שלא, הייתי שמח ואולי בעתיד אקנה לבן שלי כדי שיוכל לשחק מול הטלוויזיה.

פורסם

אני לא היתי רץ לקנות בשלב מוקדם כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים