עבור לתוכן

דרייברים במעבר בין 32 ביט ו64 ביט

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לפרמט לגמרי את המחשב שלי (נייח) שעליו מותקן כרגע וינדוס 7 32 ביט.

החלטתי שאם כבר אני מפרמט, אני אעבור ל-64 ביט על הדרך.

לא קיבלתי עם המחשב דיסק עם דרייברים אבל כן יש לי קבצים בכונן שעליו לא מותקן הווינדוס (ווינדוס נמצא ב-C, ספרייה עם הרבה קבצים שקשורים לאודיו, מאדרבורד וכו' בכונן נפרד F). אני מניח שאלו הדרייברים.

השאלה היא כזאת, אם אני אפרמט את המחשב, אתקין וינדוס 7 64 ביט, מה יקרה?

אני אכניס לבוט דרך CD, אפרמט, אתקין, ואז מה יקרה? המאדרבורד ידע לעבוד? המעבד? הכרטיס מסך? אינטרנט?

אם לא, הדרייברים שיש לי בכונן F יעבדו עם ה-64 ביט?

תודה.

פורסם

תרשום בדיוק איזה חומרה יש לך במחשב (לדוגמה באמצעות התוכנה cpu-z), תוריד את כל הדרייברים שאתה צריך מהאינטרנט, ואז תוכל להתקין מחדש את המערכת כאוות נפשך.

פורסם
  • מחבר

נניח שאני מוריד את הדרייברים (איזה צריך אגב?), ונניח שאני שם את כולם על דיסק (אחד? כמה?), איך אני מתקין אותם אחר כך?

אני אוכל לעשות בכלל בוט לוינדוס? להגיע לשולחן עבודה לצורך העניין?

וינדוס 7 לא עושה את הדברים האלה לבד?

פורסם

ההתקנה של windows מתקינה דרייברים גנריים. חלקם יעבדו, ולא בצורה אופטימלית - ה-windows יעלה, אבל לא בטוח שיהיה לך חיבור לאינטרנט, סאונד, או תצוגה ברזולוציה מקסימלית.

מורידים את הדרייברים מהאתר הרשמי של היצרן. אם לדוגמה יש לך לוח אם של Gigabyte אז אתה נכנס לאתר של Gigabyte ומחפש את הדרייברים עבור הדגם הספציפי של לוח האם שלך. בדרך כלל יש גרסה מתאימה לכל מערכת הפעלה, ככה שתצטרך למצוא את הגרסה עבור windows 7 64-bit. (במקרה של כרטיס מסך מורידים מהאתר של amd/nvidia, ולא האתר של היצרן עצמו).

הכי חשוב זה דרייברים של לוח האם (וספציפית של כרטיס הרשת, בהנחה שהוא חלק מלוח האם) כדי שתוכל להתחבר לאינטרנט.

כמה דיסקים? כמה שצריך. אבל למה דיסקים? לא שמעת על disk on key?

פורסם

אתה חייב לאסוף את כל הדרייברים לפני הפירמוט

ציפ סט של לוח האם, כרטיס מסך , צליל, מדפסת עם חסר דרייבר על תפרמט

פורסם
  • מחבר

להשיג דרייבר ספציפית לאודיו או לא לרשת אני יודע להשיג, השאלה אם צריך דרייבר יותר בסיסי מזה, כזה שבכלל יגרום ללוח אם לעבוד כמו שצריך ולעשות בוט.

פורסם

לא. יש במערכת ההפעלה device drver repository דיי מורחב שבא מהקופסא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים