עבור לתוכן

לא מצליח להריץ שום תוכנה

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אז ככה הבעיה שלי היא כזאת :

לא משנה איזה תוכנה אני מנסה להפעיל במחשב (media player . vlc . firefox . chrome וכו.. )

קופצת לי השגיאה :

the application wan unable to start correctly (0xc0000005). click ok to close the application

אבל קבצים כמו תמונות וסתם קבצי טקסט עובדים אז כמו שהבנתי השגיאה הזאת היא רק לקבצים של exe.

נכנסתי למנהל משימות ורק הדברים הנחוצים לוינדווס לפעול פועלים , אפילו האנטי וירוס והאנטי רוגלות לא עובד

נכנסתי קצת לגוגל לחפש על השגיאה הזאת אבל הדברים היחידים שמצאתי לפתרון זה תוכנה שנקראת repair-tool שהיא לא עוזרת לי בכלל כי זה קובץ exe. ואני לא יכול לפתוח אותו בכלל

והדרך השנייה שהמליצו באותו פורום שקראתי זה לעשות repair לווינדווס

חשוב לציין שניסית להדליק את המחשב ב SAFE MODE אך זה לא עזר , קופצת לי אותה שגיאה.

המחשב יחסית ישן אבל עד הבעיה הזאת לא היו לו כמעט בעיות , לא נגעתי בשום הגדרות של המחשב או של הביוס.

הבעיה הזאת פשוט הופיעה לי ככה אנשים בבקשה עזרה אני פשוט לא יכול לעשות כלום במחשב , ואני לא רוצה לפרמט כי יש לי המון קבצים חשובים שאני לא רוצה לאבד אותם...

תודה מראש :)

פורסם

שלום רב,

יש להכנס אל חלון ה CMD ולבצע מחיקה של העדכון KB2859537.

נכנס אל חלון ה CMD ונרשום את הפקודה הבאה wusa.exe /uninstall /kb:2859537

לאחר ההסרה יש לבצע הסתרה לעדכון זה, לפיהמדריך הבא:

לחץ כאן לפתיחת המדריך.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל זה לא עזר לי

החלון הבא שמופיע בתמונה מופיע לי אני לוחץ OK ועדיין הבעיה נשארת

הסתרתי את העידכונים גם האופציונלים וגם החשובים אך עדיין זה לא עוזר

מה אני אמור לעשות ??

עזרהה מישהוא

פורסם

ודא כי המשתמש שלך אדמיניסטרטור על המחשב.

פורסם
  • מחבר

מה זאתאומרת אדמיניסטטור ? יש לי מתשתמש 1 הוא אמור להיות אוטומטית אדמינסטטור לא ?

ואם לא תוכל להסביר לי אך עושים את זה ? איך הופכים אותו לאדמיניסטטור ? או איך בודקים אם הוא כן ?

פורסם

על CMD יש לבצע קליק ימני -> RUN AS ADMINISTRATOR.

פורסם
  • מחבר

עשיתי RUN AS ADMINISTOR וזה לא עזר לי

קופץ אותו חלון

פורסם

אם אתה מצליח לפתוח תמונות זה אומר שהמחשב כן פותח EXE - את התוכנה שמשוייכת אליהם כמו צייר וכו..

תשייך רגע את הקבצי תמונות ל EXE של התיקון שאתה רוצה להריץ (תיצור קובץ תמונה חדש ואז מהמאפיינים שלו) ותפתח אותו....

פורסם
תנסה להריץ את התיקון שבקישור:

http://support.microsoft.com/kb/2688326

מחזק !

ותמונות לא נפתחות ב EXE . הן נפתחות ב DLL

נערך על-ידי Ivan

פורסם

תמונות משויכות למשל ל mspaint.exe. אם הוא יבחר שתמונות יהיו משויכות ל patch.exe שמתקן את הבעיה ויפתח קובץ תמונה, בכך הוא יריץ את ה exe הרצוי.....

פורסם

מציג התמונות מופעל ע"י DLL בקליק כפול על תמונה.

לא ימצא EXE למציג התמונות.

פורסם
  • מחבר
אם אתה מצליח לפתוח תמונות זה אומר שהמחשב כן פותח EXE - את התוכנה שמשוייכת אליהם כמו צייר וכו..

תשייך רגע את הקבצי תמונות ל EXE של התיקון שאתה רוצה להריץ (תיצור קובץ תמונה חדש ואז מהמאפיינים שלו) ותפתח אותו....

אחי לא כל כך הבנתי אותך מה זאת אומרת לפתוח תמונה ואז לשייך לשם את התיקון ? אם אתה יכול תפרט קצת יותר סורי על הבורות ..

- - - תגובה אוחדה: - - -

תנסה להריץ את התיקון שבקישור:

http://support.microsoft.com/kb/2688326

הרצתי את התיקון ידנית כמו שבמדריך שם אבל זה לא עוזר ..

קופץ אותו חלון

פורסם

התכוותי לאם אתה לא מצליח להריץ את התיקון כי הוא EXE, אני רואה שכבר הרצת....

פורסם
  • מחבר
התכוותי לאם אתה לא מצליח להריץ את התיקון כי הוא EXE, אני רואה שכבר הרצת....

כן אחי הרצתי אותו אבל לא אוטומטית עם התוכנה .. ידנית

תשים לב שבמדריך שהוא הביא לי יש שני דרכים אחת ידנית ואחת עם תוכנה

יש לך רעיון מה לעשות עכשיו ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים