פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים לא מצאתי אפשרות חסימה באייפון, אתקשר לגולן טלקום לברר מה אפשר לעשות בנידון...
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים חכה שבועיים+-זה מובנה בIOS 7אתה רוצה לומר לי שלקח לאפל 7 שנים להכניס את התכונה הבסיסית הזו? יש סיבה טובה שאני לא סובל את החברה הזו.
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים אישית מעולם לא הפריע לי כי האיפון שלי פרוץ וכבר iblacklist קיימת כבר מהשנה הראשונה של האיפון.אבל סך הכל אני מסכים איתך, מגוכח שרק עכשיו האופציה קיימת.לגבי עניין הספאם הטלפוני, גם אצלנו בקו הביתי הבעיה קיימת, בסלולרי לא.הם כולם מתקשרים מחסוי לפי מה שיצא לי לראות, והאמת אני לא רואה איך מספר חסוי עוזר במשהו חוץ ממטרידים למינהם, אולי צריך להוציא את זה משימוש ולהשאיר רק לרשויות מסויימות שחייבות את זה.ודבר אחר שנתקלתי בו, פתאום ראיתי חיובים בסלולר ובקו הביתי (שניהם של אמא שלי) חיובים גבוהים מאוד על שיחות חול קידומת 012-44, שזה אומר שיחה דרך 012 אל בריטניה.לפי מה שהבנתי זה עוקץ טלפוני שעושים צנתוק ואז מי שחוזר אוכל אותה. הבעיה שאמא שלי נופלת בכל הדברים האלו ואפילו שאני בודק את החשבונות כל חודש, עד שהספקתי לראות את זה כבר גנבו ממני 100 שקל, ואני יצאתי בזול לפי מה שהבנתי.קיצר תזהרו גם מזה, מעבר לזה אין לי ספק ש012 משתפים פעולה עם העוקץ הזה, אחרת הם היו מחזירים לאנשים הנעקצים את הכסף, אך זה לא המצב.
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים http://www.bbc.co.uk/news/technology-23869462מישהו יודע אם פתרון כזה אפשרי בישראל?
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים יוסי אני לא מסכים איתך שצריך להוציא את האפשרות לשיחות חסויות משימוש אני משתמש בזה לא מעט כשאני לא מעוניין שיחזרו אליי, אני חושב שכל השיחות יוצגו אצל המפעילה לעיניה בלבד בלי חסוי ובמידה ויש איזשהו הטרדה ניתן להגיע למי שחייג.
פורסם 2013 בספטמבר 912 שנים אני לא עונה לחסוי, אם מישהו רוצה לדבר איתי לא צריך להיות לו מה להסתיר.תיאורטית אתה צודק.ספציפית עדיין יכולים להיות כמה מקורות תקשורת שיגיעו אליך מPRIVATE NUMBER.אולי מספר פרטי של אדם שאינו מעוניין שיתקשרו חזרה אל אותו הקו, אך מעוניין לעשות בו שימוש לשיחות יוצאות.ואאל"ט יש עדיין כמה עסקים שמוציאים שיחות מקווים חסומים לזיהוי, ואולי כן תרצה לקבל מהם שיחה בעניין רלוונטי.בכל מקרה אני מסכים עם הקביעה הבסיסית שקווים חסומים לזיהוי באופן עקרוני אינם רצויים, ובעולם אידיאלי אפשר ועדיף לחסום אותם לחלוטין כדי להימנע ממסתננים בעלי כוונות שליליות(מבחינתך האישית כמובן). נערך 2013 בספטמבר 912 שנים על-ידי Art Tatum
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.