עבור לתוכן

ספאם טלפוני

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי אפשרות חסימה באייפון, אתקשר לגולן טלקום לברר מה אפשר לעשות בנידון...

• תגובות 40
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד לא מכיר אפשרות חסימה באיפון?

פורסם

מבקשים תרומה = מסחרי = כנראה שניתן לתבוע....

פורסם
אף אחד לא מכיר אפשרות חסימה באיפון?

חכה שבועיים+-

זה מובנה בIOS 7

פורסם

למי שיש אייפון יש אפליקציה בשם iblacklist

פורסם
חכה שבועיים+-

זה מובנה בIOS 7

אתה רוצה לומר לי שלקח לאפל 7 שנים להכניס את התכונה הבסיסית הזו? יש סיבה טובה שאני לא סובל את החברה הזו.

פורסם

אישית מעולם לא הפריע לי כי האיפון שלי פרוץ וכבר iblacklist קיימת כבר מהשנה הראשונה של האיפון.

אבל סך הכל אני מסכים איתך, מגוכח שרק עכשיו האופציה קיימת.

לגבי עניין הספאם הטלפוני, גם אצלנו בקו הביתי הבעיה קיימת, בסלולרי לא.

הם כולם מתקשרים מחסוי לפי מה שיצא לי לראות, והאמת אני לא רואה איך מספר חסוי עוזר במשהו חוץ ממטרידים למינהם, אולי צריך להוציא את זה משימוש ולהשאיר רק לרשויות מסויימות שחייבות את זה.

ודבר אחר שנתקלתי בו, פתאום ראיתי חיובים בסלולר ובקו הביתי (שניהם של אמא שלי) חיובים גבוהים מאוד על שיחות חול קידומת 012-44, שזה אומר שיחה דרך 012 אל בריטניה.

לפי מה שהבנתי זה עוקץ טלפוני שעושים צנתוק ואז מי שחוזר אוכל אותה. הבעיה שאמא שלי נופלת בכל הדברים האלו ואפילו שאני בודק את החשבונות כל חודש, עד שהספקתי לראות את זה כבר גנבו ממני 100 שקל, ואני יצאתי בזול לפי מה שהבנתי.

קיצר תזהרו גם מזה, מעבר לזה אין לי ספק ש012 משתפים פעולה עם העוקץ הזה, אחרת הם היו מחזירים לאנשים הנעקצים את הכסף, אך זה לא המצב.

פורסם

יוסי אני לא מסכים איתך שצריך להוציא את האפשרות לשיחות חסויות משימוש אני משתמש בזה לא מעט כשאני לא מעוניין שיחזרו אליי, אני חושב שכל השיחות יוצגו אצל המפעילה לעיניה בלבד בלי חסוי ובמידה ויש איזשהו הטרדה ניתן להגיע למי שחייג.

פורסם

אני לא עונה לחסוי, אם מישהו רוצה לדבר איתי לא צריך להיות לו מה להסתיר.

פורסם
אני לא עונה לחסוי, אם מישהו רוצה לדבר איתי לא צריך להיות לו מה להסתיר.

תיאורטית אתה צודק.

ספציפית עדיין יכולים להיות כמה מקורות תקשורת שיגיעו אליך מPRIVATE NUMBER.

אולי מספר פרטי של אדם שאינו מעוניין שיתקשרו חזרה אל אותו הקו, אך מעוניין לעשות בו שימוש לשיחות יוצאות.

ואאל"ט יש עדיין כמה עסקים שמוציאים שיחות מקווים חסומים לזיהוי, ואולי כן תרצה לקבל מהם שיחה בעניין רלוונטי.

בכל מקרה אני מסכים עם הקביעה הבסיסית שקווים חסומים לזיהוי באופן עקרוני אינם רצויים, ובעולם אידיאלי אפשר ועדיף לחסום אותם לחלוטין כדי להימנע ממסתננים בעלי כוונות שליליות(מבחינתך האישית כמובן).

נערך על-ידי Art Tatum

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים