עבור לתוכן

לשחק במחשב שבחדר על הטלוויזיה שבסלון, רעיונות?

Featured Replies

פורסם

אהלן!

יש לי מחשב נייח בחדר העבודה וטלוויזיה גדולה בסלון. אני רוצה להיות מסוגל לשחק במחשב על גבי הטלוויזיה שבסלון. להערכתי המרחק ביניהם הוא בערך 7 מטר, בקו די ישר (יותר מאוחר אני אמדוד).

בהתחלה חיפשתי מתאם hdmi אלחוטי, אבל נראה שהם לא ממש טובים וגם די יקרים. אז אני מניח שאזמין כבל hdmi ארוך (10 מטר) מ-dealextreme. גם ככה הכבל יהיה מחובר רק כשאני ארצה לשחק, ולא כל הזמן.

חוץ מזה כמובן צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לי כרגע סט של לוג'יטק (EX 110), אבל אני לא בטוח שהוא יעמוד במרחק הזה. אם לא, האם יש סטים שכן יתאימו?

דבר אחרון הוא (אולי) אוזניות אלחוטיות, כדי שאני אוכל לשחק בלי להפריע לחברה שלי :P הן לא חייבות להיות איכותיות במיוחד, פשוט שיעבדו במרחק הזה (בעצם, בהנחה שה-hdmi מעביר גם קול, אני מניח שהאוזניות יהיו מחוברות לטלוויזיה ולא למחשב).

מה דעתכם? נשמע כמו פתרון סביר? יש רעיונות יותר טובים?

(למי שתוהה, אני לא רוצה להעביר את המחשב לסלון, כי רוב הזמן אני כן ארצה להשתמש בו בחדר העבודה, ואם אני אעביר את המחשב אני אצטרך להעביר את כל הציוד שלו והכבלים)

(לא היה לי ממש מושג באיזה פורום לפתוח את הנושא - קולנוע ביתי? ציוד היקפי? משחקים? אז פתחתי בכללי)

תודה לעוזרים!

נערך על-ידי שניצל

פורסם

חיבור בכבל עדיף על חיבור אלחוטי, אם אתה יכול להעביר תעלת פלסטיק ובתוכה הכבלים זה יהיה הפתרון הטוב ביותר

באותה הזדמנות אתה יכול להעביר את ה USB לקולט של הלוח מקשים/עכבר ושל האוזניות על ידי כבלים מאריכים ולהחביא אותם בתוך אותה תעלה, ואז בטוח תהיה קליטה טובה שלהם

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. אני מסכים, אבל יש לי עם זה שתי בעיות:

א. זה ידרוש כבל משמעותית ארוך יותר, לא? כמה ארוך יכול להיות כבל ה-hdmi? (וה-usb?)

ב. אני לא יכול להעביר את התעלה דרך פתח הדלת של חדר העבודה (כי אז אי אפשר יהיה לסגור אותה), ואני מעדיף שלא להתחיל לקדוח חורים בקירות (דירה שכורה...).

פורסם

גם קיבוע התעלה מחיב קדיחה בקירות... אם לא זה אז תכין את הכבל מונח לאורך המסלול ותחבר אותו דרך הדלת, וכשאתה רוצ לסגור את הדלת תנתקאת התקע ותניח את הקצה של הכבל מחוץ לדלת

התקנים אלחוטיים לדברים האלה אינ מניח שיש אבל לא מכיר מה הטווח שלהם וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים