עבור לתוכן

דרייברים למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

היי התקנתי win7 וכשרציתי להתקין דרייברים נתקלתי בבעיה

יש כל כך הרבה דרייברים שלא ידעתי איזה מהם להוריד תוכלו בבקשה לעזור לי?

דגם המחשב הוא :

Toshiba Satellite C855-1CW

תודה :)

(פעם ראשונה שקניתי מחשב ללא מערכת הפעלה והצטערתי על כך)

פורסם

תכנס לאתר שלהם ותוריד את הדרייברים למחשב שלך, אם יש כמה אופציות, אנחנו לא יכולים לדעת איזה תצורה קנית, אבל במקרה הגרוע, תתקין - תקבל הודעת שגיאה ותתקין את האופציה האחרת.

פורסם
  • מחבר

א) אני בת

ב) נכנסתי לאתר שלהם יש מלא דרייברים לאותו מחשב זה אומר שאני צריכה את כולם? כי את הבסיסיים הורדתי שזה קול רשת מקלדת ובלוטוס

תודה

פורסם

מה שחשוב באמת - ווינדוס מעדכן ב WINDOWS UPDATE

פורסם

את צריכה דרייבים למה שלא עובד.

תכנסי למחשב שלי (my computer), מאפיינים - properties, תלחצי על Device manager, ותראי ליד איזה רכיב יש סימן צהוב או אדום - שם בד"כ יש בעיה של דרייברים.

WINDOWS 7 בדרך כלל מסתדר לבד, אבל אם משהו חסר או בעייתי תורידי ותתקיני.

אם עובדת לך הרשת, ה-SOUND והמסך עולה לרזולוציה נורמלית (וזה הדרייבר של הכרטיס אם יש ולא משהו גנרי) את כנראה בסדר.

לניידים יש גם כל מיני ישומי עזר - שמפעילים את המקשים המיוחדים - אז אם הם לא עובדים לך, תתקיני גם את זה.

פורסם

הדרכים שהציגו לך כאן אלו הדרכים הטובות ביותר ,אך אם את מסתבכת יש

אפשרות נוספת להוריד תוכנה בשם driver pack solusion שתתקין לך בצורה אוטומטית את הדרייבים ממש פשוטה ונוחה לשימוש

אל תצטערי על שום דבר ככה לומדים

נערך על-ידי avr132

פורסם

אני הייתי נזהר מתוכנות כאלה, בד"כ הן מתקינות יחד עם הדרייברים עוד כמה הפתעות.... יש אתר רשמי של החברה, יש שם את כל מה שצריך.

פורסם

^ בדיוק.

אין שום בעיה להתקין דרייברים באופן אצמעי וככה גם לומדים יותר על החומרה שיש ברשותך.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי למצוא את הדרייברים למקלדת ולא מצאתי מישהו יודע איך זה אמור להיקרא באנגלית?

פורסם
ניסיתי למצוא את הדרייברים למקלדת ולא מצאתי מישהו יודע איך זה אמור להיקרא באנגלית?

תורידי Toshiba Function Key Utility

פורסם
  • מחבר

נתת לי קישור למערכת הפעלה של ווינדוס 8

נכנסתי למחשב שלי למערכת הפעלה win 7 32bit ולא היה שום דבר כזה או השם keybord יש לך מושג איזה עוד שם יכול להיות לזה?

תודה על העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים