פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים?ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה?והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל?מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראשהכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה. נערך 2013 באוגוסט 1912 שנים על-ידי DORAZABI
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים פאר קריי משחק שכתוב חרא נקודה. מלא מיקרו גמגומים.יש שם פילטרים חפש שוב.קרייסיס משחק שנחשב למשחק הכי כבד היום שקיים אך זז טוב עם חומרה מתאימה, גם בו יש פילטרים smaa או fxaa.Vsync דואג שקצב הפריימים ינעל ויהיה תואם לקצב ריענון המסך, כדי שלא תהיה קריעת תמונה.הסברים תוכל למצוא בסטיקי של מדור כרטיסי מסך. נערך 2013 באוגוסט 1912 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים תוכל להפעיל אך ככל הנראה לא תהיה לו השפעה במשחקים אלו אם תשחק על הגדרות גבוהות, כיוון ששני המשחקים כל כך כבדים שהפריימים שלך ירדו מתחת ל60fps וה-vsync לא יהיה אפקטיבי.במשחקים קלים יותר כאשר הפריימים עולים הרבה מעל 60fps רצוי להפעיל את ה-vsync כדי לנעול את הפריימים בקצב ריענון התמונה של המסך ובכך למנוע קריעת תמונה.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים קרייסיס משחק שנחשב למשחק הכי כבד היום שקיים company of heroes 2 כבד יותר.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים http://www.techspot.com/review/689-company-of-heroes-2-performance/page3.html- - - תגובה אוחדה: - - -http://www.techspot.com/review/689-company-of-heroes-2-performance/page3.html
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים דווקא לפני הנתונים וממה שאני זוכר בקרייסיס על שיא ההגדרות והפילטרים מתקבל FPS נמוך יותר.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מחבר בהתאם לחומרה שלי שכתבתי בהודעה הראשונה...אני יכול להפעיל פילטרים על 4? או שלבטל אותם? (השאלה נוגעת לקרייסיס ולפאר קריי 3)
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים אני במקומך לא הייתי מתפרע, שחק בקרייסיס עם FXAA, גם טוב ולא תרגיש ממש בהבדל.בקשר לFC3 הייתי משחק על AAX4 אני חושב (כבר לא זוכר).
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מחבר תגיד עידן יש לך פאר קריי מקורי? התחרפנתי כבר מנושא השמירות לא הצלחתי לסדר את זה אני כבר שוקל לקנות מקורי
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים היה לי מקורי כן, הסרתי אותו כשהגעתי כמה שלבים לפני הסוף.משחק מאוס ולא נגמר, זז מסריח וכבר ילדותי לטעמי.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מצחיק .. דווקא מ3 Crysis נמאס לי באמצע ,אבל את Far Cry 3 סיימתי דיי בכיף .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.