פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחפש שולחן קטן וצר שכבלים וספק יכולים לשבת תחתו השולחן צריך להיות צר ועליו מחשב יש לכם ראיון איפה ניתן להשיג ?
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים תבנה לבד, מה הבעיה? תוסיף אח"כ 4 גלגלים פשוטים בבסיס וזהו. קח 2 משטחים אופקיים (בסיס+מעמד) + 2 לצדדים שיתנו לך גובה, חבר עם ברגים. נערך 2013 באוגוסט 1812 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים חפש פלטה/מדף... אפילו ברחוב.. קצת יצירתיות, לא צריך להסתבך עם זה.2 חתיכות של 30x50 (כגודל המארז), כהגבהה לשים חתיכה בכל צד בגודל 20x50 (רצית גובה 20 הרי) וסגרת לעצמך מן קופסא.או לקחת מקל של מטאטא או וילון ולחתוך ל-6 חלקים באורך 20 ס"מ ולחבר עם ברגים.וקנה 4 גלגלים כך שהקופסא לא תהיה על הריצפה.
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר חפש פלטה/מדף... אפילו ברחוב.. קצת יצירתיות, לא צריך להסתבך עם זה.תגיד אתה רציני ?אני צריך לשים בסלון אני מנסה שהבית שלי לא יראה כמו פח זבל .ברחוב מתגלגלים פלטות ומדפים בדיוק בגודל הזה או צבועים .תעשה טובה בלי שטויות . נערך 2013 באוגוסט 1812 שנים על-ידי חיקיים1
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר אז לך לנגר ותשלם לו 500 שקל מה אתה רוצה ?!?אני לא רוצה טמטום של תשובות לחפש ברחובות קרשים , טוב שלא ביקשתי מאוורר הייתה שולח אותי לחפש בפחי זבל של חנויות מחשבים או חס וחלילה מעבד למחשב , היית מציע לי לבנות חברה שמתחרה באינטל כל התשובות שלך גרועות בלי קשר למציאות מצאתי באיקאה 60 ש"ח
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אני לא רוצה טמטום של תשובות לחפש ברחובות קרשים , טוב שלא ביקשתי מאוורר הייתה שולח אותי לחפש בפחי זבל של חנויות מחשבים או חס וחלילה מעבד למחשב , היית מציע לי לבנות חברה שמתחרה באינטל כל התשובות שלך גרועות בלי קשר למציאות מצאתי באיקאה 60 ש"חבן אדם הציע פתרון לדעתי יפה מאוד, לגיטימי שלא לטעמך אבל לפחות תגיב בצורה מכובדת כי אף אחד לא חייב לך שום דברעם קצת יצירתיות ושני ידיים אפשר לבנות דברים יפים מאוד שלא יראו כמו פח זבלהדבר היחיד שנראה כמו פח זבל זה התגובות שלך
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מחבר בן אדם הציע פתרון לדעתי יפה מאוד, לגיטימי שלא לטעמך אבל לפחות תגיב בצורה מכובדת כי אף אחד לא חייב לך שום דברעם קצת יצירתיות ושני ידיים אפשר לבנות דברים יפים מאוד שלא יראו כמו פח זבלהדבר היחיד שנראה כמו פח זבל זה התגובות שלךהיצור הציע פתרון אידיוטי , מגעיל לחפש ברחובות קרשים לא מכובד ולא לגיטימי אולי אצלך בסלון .אתה כותב בשני שמות ועדיין רואים זאת אני מציע לכל שמותיך לחפש פתרונות ברחוב עם כל שמותייך עדיין כל תשובותיך מגעילות ,בלי קשר למציאות .הפתרון שהמציא מתאים לפורום "הומלס " אתה ושמך השני לא עזרתם בכלום , רק מאיימים על מי שמראה שתשובותיך חולנייםמילאתם ספם בכל השרשור .כל רמז להפסיק לכתוב לי שטויות ( פתרונות הומלס ), לא הבנת .אם אתה כל כך מוצלח למה לא תפנה לחפש אחרים שרוצים בתשובתך במקום להטריד שוב .
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים היצור הציע פתרון אידיוטי , מגעיל לחפש ברחובות קרשים לא מכובד ולא לגיטימי אולי אצלך בסלון .אתה כותב בשני שמות ועדיין רואים זאת אני מציע לכל שמותיך לחפש פתרונות ברחוב עם כל שמותייך עדיין כל תשובותיך מגעילות ,בלי קשר למציאות .הפתרון שהמציא מתאים לפורום "הומלס " אתה ושמך השני לא עזרתם בכלום , רק מאיימים על מי שמראה שתשובותיך חולנייםמילאתם ספם בכל השרשור .כל רמז להפסיק לכתוב לי שטויות ( פתרונות הומלס ), לא הבנת .אם אתה כל כך מוצלח למה לא תפנה לחפש אחרים שרוצים בתשובתך במקום להטריד שוב .אולי תחפש באיקאה גם פח זבל כי נשפך לך הכל פה בפורום...
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים חיקיים1 - שני משתמשים שונים ניסו לעזור לך וקיבלו יחס מתנשא ודוחה. קיבלת אזהרה על העלבת משתמשים. הדיון ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.