עבור לתוכן

HOTBOX - לא ניתן לחבר מחשב + ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מודם הוטבוקס (ללא WiFi) שמחובר למחשב (Port 1) ולראוטר של TP Link.

לפני מספר ימים האינטרנט האלחוטי הפסיק לעבוד, כלומר יש לי רשת פנימית אך ללא חיבור לאינטרנט (קישוריות מוגבלת).

עשיתי מספר ניסויים, והמסקנה שהגעתי אליה היא שהוט כנראה שינו את ההגדרות של המודם שלהם. הוא לא מקצה יותר מכתובת IP אחת.

• מחשב מחובר + ללא ראוטר - עובד
  • מחשב לא מחובר + ראוטר מחובר - עובד
  • מחשב מחובר ראשון + ראוטר מחובר שני - הראוטר לא מצליח לקבל כתובת IP דינאמית מההוטבוקס.
  • מחשב מחובר שני + ראוטר מחובר ראשון - המחשב לא מצליח להתחבר לרשת.

רק רציתי לציין שאני עבדתי בקונפיגורציה הזאת (מודם הוטבוקס + ראוטר חיצוני) כבר מספר שנים והכל עבד עד לפני מספר ימים.

מישהו נתקל בבעיה הזאת?

אשמח לעזרה.

פורסם

כנראה שהוט מגבילים אותך לכתובת אחת ולכן המכשיר שמחובר ראשון מקבל כתובת והשני לא.

פורסם
  • מחבר

מישהו מתקל בתופעה הזו חוץ ממני?

יש דרך להתגבר עליה?

עדכון:

דיברתי עם הוט עכשיו, והם אמרו לי שבעדכון תוכנה האחרון של המודם הם ביטלו את האופציה של הראוטר ולכן רק יציאה אחת תעבוד.

אחלה שירות... (ציניות כבדה)

עכשיו אני צריך לקנות ראוטר נוסף, יש לכם המלצה לראוטר הכי זול שיש? מספיק לי 2 יציאות.

נערך על-ידי FastJack

פורסם

מגבילים יפה , כדי למשוך כתובת עם הראוטר אתה צריך להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר ואז הראוטר מקבל אבל אז מה המחשב לא מקבל , וקיצר כל מחשב שמקבל כתובת המודם נותן רק לו אייפי ולא לשום התקן אחר , הצעד נכון של הוט הביצוע די עקום אני בכל מקרה יתנתק ככל הנראה מהוט כי היתרון היחידי שהיה להוט נעלם בערך זה הרגע , אז בזק הרבה יותר יעילים מבחינת יכולת הניתובים והתמיכה שיותר מקצועית .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים