עבור לתוכן

צבעי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום החלפתי מחשב והגיע לי מסך 23 אינץ' של DELL ושמתי לב שהצבעים בו לא חזקים והוא שונה מהמחשב הישן..בישן הצבעיים היו יותר חיים...איך אני משנה את זה כאן? אם הפשר הסבר טוב

פורסם

בשביל מה יש לך תפריט במסך וכלי כיול צבעים?

פורסם

תיבדוק אם יש לדל דרייבר למסך הזה.

דריבר של מסך בדרך כלל מתקן הצבעים

פורסם
  • מחבר

לגבי הכיול צבעים אני לא יודע להתעסק עם זה ולא רוצה להרוס...לגבי הדרייבר למסך הגיע לי הדיסק שלו עם המסך אבל היה טכנאי שהתקין לי ווינדוס והכל..איך אדע אם הוא התקין לי דרייבר למסך?

פורסם

פתחתי על זה שרשור בעבר, עברתי למסך DELL ממסך של סמסונג והיה לי מאוד קשה בהתחלה, הצבעים בסמסונג יותר עזים מאשר במסכי DELL, זה לא אומר שזה נכון אבל ככה זה.

היום אני עם שלושה U2312hm ואני מרוצה עד הגג.

פורסם
  • מחבר

כן אחי זה מה שהיה לי..היה לי סמסונג בעבר..ועכשיו בדל הצבעים נראים מתים...זה אמור להיות ככה או שצריך לעשות כיול או להתקין דרייבר למסך?

פורסם

אתה כנראה רגיל למסך שמציג צבעים חיים מדי ולרווית יתר.

פורסם

זה אמור להיות ככה וזה הנכון, הבעיה היא כמו שגיל כתב שהתרגלת לצבעים עזים מדי.

יקח לך זמן ואתה תתרגל בסוף, ההבדל המורגש היה לי פה בפורום אך כשנכנסתי למשחקים הכל היה נראה מעולה.

פורסם

גם אם דרייבר מותקן כבר אז מתקינים עוד פעם.

לא תהיה בעיה.

חפש צבע בלוח הבקרה ויש כלים לכיוון המסך שם.

נערך על-ידי Ivan

פורסם

^לא הכי בריא אם יש לו דרייבר של AMD, הדרייברים שלהם יוצרים התנגשויות כאשר מתקינים אחד על השני ללא הסרה.

לחץ בשולחן העבודה על הכפתור הימני של העכבר, אם בחלון שיפתח תהיה שורה שרשום בה NVIDIA או catalyst control center אז כנראה שמותקן דרייבר ואין צורך.

תוריד מפה פרופיל ותתקין אולי זה יעזור במעט:

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/Product/dell-u2312h

פורסם

אני מדבר על דרייבר למסך שלו !! ולא זה של כרטיס המסך.

וכן, יש מסכים שיש להם דרייבר שנועד בעיקר לספק פרופיל צבע נכון למסך.

פורסם

אוקי, גיליתי שהפרופיל הזה לא הכי משנה את הצבעים אלא אתה הרקע הלבן/אפור בדפים.

מעבר לכך רק משחק עם הצבעים נתן לי בערך להגיע למשהו אך כמובן שזה כיול שהוא לא נכון וצריך לעבוד עם מכשיר כיול מיוחד.

פורסם

כיול זה נושא בעיתי. כל אחד "רגיל" ואוהב צבעים אחרים.

מטרה עיקרי של כיול במחשב שלך היא לתאם בין צבע של מסך לצבע שיוצא ממדפסת

ככה ש WYSIWYG כאשר מדפיסים בצבע במדפסת שלך.

פורסם

לפותח הדיון, בסביבות הערב כשאגיע הביתה ארשום לך את הערכים שהגדרתי כדי שיספקו אותי ואם זה יתאים לך מה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים