עבור לתוכן

windows 8 boot

Featured Replies

פורסם

כשאני מפעיל את המחשב לוח-אם P5G41C-M LX אחרי המסך של ה POST המערכת אמורה לעלות כלומר לבצע BOOT לבד

אבל היא לא עולה לבד ואני צריך "לעזור לה" לבצע BOOT דרך הכנסת הDVD של ההתקנה שלה לכונן ואז לעשות BOOT FROM DVD

ולא לגעת בכלום כלומר לא להיכנס למצב התקנה פשוט לתת לזה לרוץ ורק אחרי שזה מסיים את BOOT אחר כך ההארדדיסק (SSD) מבצע BOOT למערכת WIN8 והמערכת עולה לבסוף

משהו מוזר .

אני חושב שזו בעיה בהגדרה בSTORAGE בביוס

מה אתם חושבים?

פורסם
  • מחבר

מה אף אחד לא מבין מה ששאלתי ?

פורסם

לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות ומה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אחרי שהתקנתי את מערכת win8

המערכת עלתה רגיל בטעינה שלה ראו את הלוגו של המערכת (הלוגו של הדג) ואז אחר כך היא עלתה

עכשיו אחרי שעשיתי ריסטרט ונכנסתי לביוס לstorage ושיניתי את ההגדרה מ compatible ל enhanced המערכת לא עלתה באופן טבעי והייתי צריך להכניס את דיסק ההתקנה ולהריץ קריאה מהדיסק דרך הביוס

ורק אחרי שתהליך הקריאה הסתיים הלוגו של הדג הופיע ואחריו המערכת עלתה לשולחן עבודה ,מוזר

ועוד יותר מוזר שכאילו אני צריך כל פעם להיעזר בדיסק התקנה לטובת הפעלת המערכת

פורסם

מערכת הפעלה וינדוס 8 לא עולה אחרי הפעלת AHCI בביוס.

זה מה שרצית לומר?

פורסם

זה לא רק 8 אם התקנת מערכת כאשר הבקר דיסקים במצב IDE לא תוכל לשנות לAHCI ללא התקנה מחדש. וגם הפוך.

פורסם
  • מחבר

אממ ואיך זה משפיע על הצגת הלוגו של הדג בזמן עליית המערכת כי פשוט עכשיו אחרי הביוס המחשב טוען חלון שחור עם קו מהבהב וכאמור אני צריך להפעיל קריאה מהדיסק על מנת לעלות את מהערכת

פורסם

איזה דג?

פורסם

אתה משתמש בגרסה לא גמורה (לא חסרות בעיות) ומתפלא שיש בעיות...

חבל שלא ציינת שיש לך מערכת אחרת לפני זה.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שזו הסיבה שבמקום לוגו אני רואה מסך שחור וקו מהבהב בגלל שהגרסה לא גמורה (PREVIEW)

אתה בטוח שאין קשר לשינוי הבקר מcompatible לenhanced ?

תודה רבה על העזרה כאן

פורסם

הכל יכול להיות, זה לא באמת משנה.

נסה להשתמש בפיתרון שהבאתי.

הוא עבד בוינדוס 7, והוא אמור לעבוד בוינדוס 8 גם כן, וכנראה גם ב8.1 הוא יעבוד.

למה לא לנסות?

רק תעשה SYSTEM RESTORE POINT לפני לייתר ביטחון.

פורסם
אתה משתמש בגרסה לא גמורה (לא חסרות בעיות) ומתפלא שיש בעיות...

חבל שלא ציינת שיש לך מערכת אחרת לפני זה.

גם בגרסה המוגמרת עדיין יש בעיות .
פורסם
זה לא רק 8 אם התקנת מערכת כאשר הבקר דיסקים במצב IDE לא תוכל לשנות לAHCI ללא התקנה מחדש. וגם הפוך.

אתה יכול לעבור מACHI לIDE והמערכת תעלה ..אבל ברגע שתנסה להחזיק חזרה היא כבר לא ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים