פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים כשאני מפעיל את המחשב לוח-אם P5G41C-M LX אחרי המסך של ה POST המערכת אמורה לעלות כלומר לבצע BOOT לבדאבל היא לא עולה לבד ואני צריך "לעזור לה" לבצע BOOT דרך הכנסת הDVD של ההתקנה שלה לכונן ואז לעשות BOOT FROM DVDולא לגעת בכלום כלומר לא להיכנס למצב התקנה פשוט לתת לזה לרוץ ורק אחרי שזה מסיים את BOOT אחר כך ההארדדיסק (SSD) מבצע BOOT למערכת WIN8 והמערכת עולה לבסוףמשהו מוזר .אני חושב שזו בעיה בהגדרה בSTORAGE בביוסמה אתם חושבים? נערך 2013 באוגוסט 1612 שנים על-ידי userman
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר אחרי שהתקנתי את מערכת win8 המערכת עלתה רגיל בטעינה שלה ראו את הלוגו של המערכת (הלוגו של הדג) ואז אחר כך היא עלתה עכשיו אחרי שעשיתי ריסטרט ונכנסתי לביוס לstorage ושיניתי את ההגדרה מ compatible ל enhanced המערכת לא עלתה באופן טבעי והייתי צריך להכניס את דיסק ההתקנה ולהריץ קריאה מהדיסק דרך הביוס ורק אחרי שתהליך הקריאה הסתיים הלוגו של הדג הופיע ואחריו המערכת עלתה לשולחן עבודה ,מוזרועוד יותר מוזר שכאילו אני צריך כל פעם להיעזר בדיסק התקנה לטובת הפעלת המערכת
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים זה לא רק 8 אם התקנת מערכת כאשר הבקר דיסקים במצב IDE לא תוכל לשנות לAHCI ללא התקנה מחדש. וגם הפוך.
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אפשר לגרום לוינדוס לקבל את המצב החדש ע"י שינוי קטן לפני שמעבירים את ההגדרה בביוס.הנה אחד הפתרונות המוצעים:http://blog.rolpdog.com/2012/03/enabling-ahciraid-on-windows-8-after.html
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר אממ ואיך זה משפיע על הצגת הלוגו של הדג בזמן עליית המערכת כי פשוט עכשיו אחרי הביוס המחשב טוען חלון שחור עם קו מהבהב וכאמור אני צריך להפעיל קריאה מהדיסק על מנת לעלות את מהערכת
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר יש לי WIN8.1 אז הם שמו במקום דג במקום החלונות לזה אני מתכוון http://media.askvg.com/articles/images5/Windows_8_1_Boot_Screen.png
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים אתה משתמש בגרסה לא גמורה (לא חסרות בעיות) ומתפלא שיש בעיות...חבל שלא ציינת שיש לך מערכת אחרת לפני זה.
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים מחבר אז אתה אומר שזו הסיבה שבמקום לוגו אני רואה מסך שחור וקו מהבהב בגלל שהגרסה לא גמורה (PREVIEW)אתה בטוח שאין קשר לשינוי הבקר מcompatible לenhanced ?תודה רבה על העזרה כאן
פורסם 2013 באוגוסט 1812 שנים הכל יכול להיות, זה לא באמת משנה.נסה להשתמש בפיתרון שהבאתי.הוא עבד בוינדוס 7, והוא אמור לעבוד בוינדוס 8 גם כן, וכנראה גם ב8.1 הוא יעבוד.למה לא לנסות?רק תעשה SYSTEM RESTORE POINT לפני לייתר ביטחון.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים אתה משתמש בגרסה לא גמורה (לא חסרות בעיות) ומתפלא שיש בעיות...חבל שלא ציינת שיש לך מערכת אחרת לפני זה.גם בגרסה המוגמרת עדיין יש בעיות .
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים זה לא רק 8 אם התקנת מערכת כאשר הבקר דיסקים במצב IDE לא תוכל לשנות לAHCI ללא התקנה מחדש. וגם הפוך.אתה יכול לעבור מACHI לIDE והמערכת תעלה ..אבל ברגע שתנסה להחזיק חזרה היא כבר לא ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.