עבור לתוכן

סיוע בהגדרת מודם סלולרי ZTE או קישור למישהו שמבין

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מודם של ZTE מסוג MF-61 (זהה לאלה שמשכירים מוובינג לחו"ל) - http://www.zteusa.com/t-mobile-4g-mobile-hotspot.html

קניתי אותו בזמנו מטי-מובייל בארה"ב, הוא עבד מצוין ובאחת הפעמים הם הסירו לי הנעילה שלו ככה שהוא unlock לגמרי (השתמשתי בו בארה"ב גם אחרי שהסירו את הנעילה).

העניין הוא שאני לא מצליח להגדיר אותו לגלישה עם כרטיסי סים מקומיים, כנראה בגלל כל מיני הגדרות שנשארו במכשיר (למרות שהוא מחפש רשת הוא לא מוצא לא משנה באיזה סים אני משתמש) ואני מניח שהגדרות הAPN שלו כרגע הן רק לטי-מובייל.

אני מאד מעוניין להתחיל להשתמש במכשיר עם סים בינ"ל בחו"ל ומחפש מישהו שיידע לעזור (גם בתשלום) בהגדרת המודם ככה שיהיה אפשר להשתמש בו בכל מקום.

מישהו?

תודה.

פורסם

ניסית להכנס להגדרות שלו ?

איזה כרטיס הכנסת אליו ?

פורסם
  • מחבר

בוודאי. שיחקתי עם ההגדרות רק שאין יותר מדי אפשרויות להגדרת הAPN.

ורואה עכשיו שהפרוטוקול שלו מאפשר -

HSPA, EDGE, GPRS, UMTS, HSPA+

אז אולי הוא בכלל לא מתאים לרשתות פה?

פורסם

בתדרים כתוב 1700/2100 בUMTS ו1700 ב2G , ככה שאולי זה יעבוד רק עם סים של פלאפון/הוט מובייל .

פורסם
  • מחבר

David_K - המודם עבד לי ב4G בארה"ב. אתה חושב שבגלל אי ההתאמה שלו בארץ הוא יוכל לעבוד רק ב2G בפלאפון? אז אולי בכלל שווה לי למכור אותו חזרה בארה"ב (באיביי) ללקוחות של T-mobile ולקנות במקומו את הmf60.. כמו שהומלץ פה..

Lior A - אתה מרוצה מהמכשיר? יש לך ניסיון איתו בחיבור בחו"ל עם סים זר?

פורסם

לפלאפון יש רק רשת UMTS/HSPA+ , אין 2G ..בכל מקרה התדר היחיד שאולי יעזור הוא 2100 - פלאפון משתמשת ב850/2100 ככה שלא בטוח שתדר 2100 יספיק .

אבל כדי לנסות סים של פלאפון מאחד החברים , לכל מקרה.

פורסם
  • מחבר
לפלאפון יש רק רשת UMTS/HSPA+ , אין 2G ..בכל מקרה התדר היחיד שאולי יעזור הוא 2100 - פלאפון משתמשת ב850/2100 ככה שלא בטוח שתדר 2100 יספיק .

אבל כדי לנסות סים של פלאפון מאחד החברים , לכל מקרה.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים