עבור לתוכן

שאלה לגבי לוח אם עבור תושבת AM3+

Featured Replies

פורסם

היי , קניתי מעבד PHENOM 2 X4 965 יד שניה מאיביי (ב300 שח כולל משלוח)

ואני רוצה להתאים לו לוח אם

השאלה שלי היא כזו , אם שווה לקחת לוח אם GA-MA770T-UD3 של ג'יגה בייט ב349 שח מוולקום

או להוסיף עוד 100 שח ולקחת GA-870A-UD3 ב442 שח גם מוולקום

או שבכלל להתפרע וללכת על GA-990XA-UD3 ב570 שח בKSP או שיש לי דרך להשיג קצת בפחות ב530 שח ...

(חשוב לי לציין שאני מעדיף לחסוך אבל השאלה איך הלוח הזה של צ'יפסט 770? ואם כדאי לי להסתכל על חשיבה לטווח ארוך במידה וארצה לשדרג?)

ודבר נוסף , עשיתי טעות שלקחתי פנום ולא למשל FX4100 או FX4300 ?

(המערכת אמורה להיות מיועדת למשחקים בין היתר , חשוב שהיא תוכל להחזיק משחקים כבדים, כרטיס מסך יהיה בהמשך- כרגע זה לא רלבנטי, אני קונה את החלקים של המערכת לאט לאט... - אני סטודנט...)

נערך על-ידי crow3d

פורסם

היי,

בתרד אחר הציגו בפני את הלוח הזה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9220

אמנם לא התעמקתי בלוחות שהבאת אלא רק ריפרפתי, ואולי יש גם אספקט של איכות, אבל על פניו נראה כמו הלוח היקר יותר שהצגת.

פורסם
  • מחבר

על פניו הלוח באמת נראה אותו דבר , אותו צ'יפסט ואותם נתונים , אבל שמעתי דברים לא כל כך טובים על Asrock , כך שמבחינתי אני לא חושב שאלך על לוח שלהם , וגם בנוסף מכיוון שהחנות נמצאת בדרום יש להוסיף עוד איזה 45 שח עלות משלוח כך שזה כבר לא יוצא 360 אלא בסביבות 405 שח , יש למישהו הצעה אחרת ללוח ? ואם אפשר אז להתייחס גם לכל השאלות של הדיון , בתודה

פורסם

אני הייתי בוחר לוח +AM3 ולא AM3 רגיל משום שאז יש יותר גמישות בשידרוג מעבד.

לוח לא יקר שיכול להתאים:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6583

גם זה יכול להתאים (מחיר מעולה עבור הלוח הזה)

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9220

יצא לי לעבוד עם הלוח הזה, התקנתי עליו הן phenom II 1090T והן FX-8350 והוא עבד מצויין.

אל תתעסק בשאלה אם עשית או לא עשית טעות. קנית מעבד שלמרות גילו הוא עדיין טוב למשחקים.

פורסם

המעבד בהחלט מספק ביצועים סבירים ביחס למחיר.

הייתי הולך על הלוח של ASROCK, כל השאר סתם יקרים.

פורסם
  • מחבר

שוב , לגבי אסרוק , קראתי פידבקים מאוד לא טובים על לוחות שלהם , ואני מעדיף ללכת על חברה עם שם טוב ועם מוניטין

ג'יגה בייט או אסוס

אסרוק לא בא בחשבון למרות המחיר, MSI יכול להיות סבבה אם היו להם לוחות לAMD, אבל אם יש אז זה להזמין מאיביי.. וסביר להניח שמשומש או יד 2

מה לגבי צ'יפסט 970 שהוא עם Hyper Transport Bus 4800 Mt/s

כשצ'יפסט 990 או עם 5200? לא מרגישים בזה באופן משמעותי ?

נערך על-ידי crow3d

פורסם

מאיפה הפידבקים? מה מקורם? אל תלך שולל אחרי הודעות בפורומים.

לוחות אסרוק טובים לא יותר ולא פחות מיצרנים אחרים (למשל, הם הנפוצים ביותר בקוריאה ושניים ביפאן).

אל תפסול מוצרים על בסיס מותג בלבד - כל מוצר לגופו.

פורסם

תכנס ל NEWEGG ותקרא על לוחות של GB או אסוס ואני מבטיח לך שתמצא מליון פידבקים שליליים גם עליהן.

אם אתה מבסס את ההחלטה שלך באופן שאינו-רציונלי לחלוטין, מה אתה מצפה בדיוק שיגידו לך?

פורסם
  • מחבר

הביקורת החיובית שאתם מעבירים על אסרוק זה מנסיון אישי ? או רק משמועות ? יש פידבקים של משתמשים שיכולים להמליץ על הלוחות שלהם בTOMSHARDWARE או אתרים אחרים ? מישהו יכול לשלוח לי קישור או להמליץ מנסיון אישי ?

פורסם
  • מחבר

קיצר , זה לוח LOW END שמנסה להסתוות ללוח HIGH END , האיכות של החלקים זולה , ואיכות הבניה זולה , בגלל זה המחיר כל כך נמוך , אני לא חושב שאסתכן לקחת את הדגם הזה , קראתי מספיק ביקורות , גם של משתמשים , וגם ביקורות יותר מקצועיות על הלוח , זה לא לוח מקצועי , ועדיף לקחת משהו שאתה יודע מה זה , ולא משהו שמנסה להיות משהו שהוא לא

פורסם

ספציפית על הלוח הזה אני מתקשה למצוא ביקורות, אבל יש המון ביקורות טובות של סדרת ה - 990FX של אסרוק (ולא רק, היצרנית הזאת לא נופלת בכלום מהאחרות), אתה סתם מסיק מסקנות לגבי חלקים זולים כי הלוח במבצע חיסול מלאי ועולה הרבה פחות מהמחיר הרגיל שהיה לו.

נגיד פה הוא עולה 500 ש"ח - http://www.statuscomp.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=7464&aff=Ret#content, כבר נראה לך איכותי יותר ?

פורסם

יש מי שקונים מכונית מהר יותר מאחרים שקונים לוח...

קיבלת פה מידע, יגעת ומצאת ברשת עוד מידע.

מה שנשאר זה להחליט...

פורסם
  • מחבר

אבל איך זה שIQPC מוכרים במחיר כל כך נמוך אם זה המחיר שלו ?

פורסם

חיסול מלאי.

פורסם
  • מחבר

כל אופן , תודה לכולם , אני חושב שאני אלך על הלוח הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים