עבור לתוכן

מכירת ציוד xspc לקירורים

Featured Replies

פורסם

23p0.jpg

אני מבקש מאנשים לקרוא את הכל לפני שמגיבים על מנת שלא יתבלבלו!

שלום הבנתי שאנשים מתקשים להשיג קירור מים בזול וקשה לאנשים לממן את זה

לכן החלטתי להקים אתר אשר ימכור חלקי מחשב חדשים לקירור נוזלי ואוויר

האתר יועלה בין חודש לשלושה חודשים הקרובים

כרגע xspc מבקשים הזמנה במענימום של 2000 $ אז כדי שאני אוכל להתחיל לממן את האתר אני יעלה באתר אפשרות לקנות לפני שאני מזמין מהם וקח אני אממן את ההזמנה

באתר יהיה את הדגמים השונים והחלקים השונים שתוכלו להזמין

כמובן שהאתר יהיה מאובטח על אחסון שרת מקצועי והתשלום יהיה רק דרך פייפל בהתחלה כדי להבטיח לאנשים שאני לא בא לרמות כאן אף אחד

אני יעדכן יום יום דרך עמוד פייסבוק מה קורה עם ההזמנות

כרגע ניתן להזמין רק חלקים של xspc אם זה יצליח בהמשך אני אצור קשר עם חברות אחרות ואני אביא סחורה אחרת

אני אעדכן בהמשך את האתר של הפייסבוק כדי שתוכלו לשאול אותי שאלות

כמובן שאני לא ארדוף אחרי אנשים

כמובן שאחרי שאני סוגר עם xspc אין אפשרות לקבל את הכסף חזרה ואתם מקבלים בדיוק מה שהזמנתם אני אצור קשר אישית בטלפון כדי לברר האם הבן אדם רציני ולקבל פרטים בדיוק איזה מוצר הוא רוצה

כרגע מה שאני יודע שאני מקבל מxspc זה ערכות ללואה סגורה עם רדיאטורים בין 120-360 והערכות מתאימות גם למעבדי אינטל וגם למעבדי AMD

כמובן שניתן לשאול אותי כל שאלה שאתם רוצים ואני אשמח לענות לכם

שמי הוא גיא למי ששואל וניתן לפנות אליי בהודעות פרטיות כרגע של הפורום ובקרוב באתר הפייסבוק שאני עומד להקים

אני לא שומר שבת כלומר שניתן לפנות אליי מתי שאתם רוצים ובאיזה שעה שאתם רוצים!

עדכון 1:

המחיר של כל ערכה תהיה 15% הנחה מהמחיר המקורי, כרגע המשלוח של כל ערכה תהיה בסביבות ה50 שקלים אלא אם כן אני אסגור עסקה עם חברת הדואר והמשלוח יהיה הרבה יותר זול

עדכון 2:

כרגע העלתי אתר ניסיוני כמובן שזה לא התוצאה הסופית כי אני עובד על זה לבד הרבה זמן וכרגע זה על הוסט חינמי

בהמשך האתר יהיה על הוסט בתשלום עם אבטחה!

http://pcs-storm.site90.com/

זה עדיין לא סופי אך זה בפיתוח והדף שמופיע אמור להיות דף הבית אך הכל יכול להשתנות!

עדכון 3:

עדכנתי את האתר ועשיתי כמה שינויים עכשיו ניתן ללחוץ על הכפתור של הקירור מים ולראות שם כמה אפשרויות שבעתיד הקרוב יהיה ניתן להזמין

אני אוסיף עוד כמה אפשרויות או היום או מחר

אלה המעבדים שהערכות תומכות:

AMD Sockets AM2, AM2+, AM3, AM3+

Intel Sockets LGA2011, LGA1366, LGA1156, LGA1155, LGA1150

עדכון 4

: הם מבקשים שאני אתן להם כמות רצויה מכל סוג ואז הם יעריכו כמה יעלה הכל כולל משלוח

לכן כל מי שרוצה ערכה צריך להגיד לי בדיוק איזה דגם הוא רוצה

הנה הרשימה:

XSPC RayStorm 750 EX240 (V4 Pump) WaterCooling Kit

XSPC RayStorm D5 EX240 WaterCooling Kit

XSPC RayStorm D5 EX280 WaterCooling Kit

XSPC RayStorm D5 EX420 WaterCooling Kit

XSPC RayStorm Twin D5 AX240 WaterCooling Kit

המחירים הולכים מהנמוך ליקר כלומר שהEX240 הולך להיות הכי זול והכי משתלם כולל רדיאטור של 2 ותומך בכל המעבדים

פתחתי דף פייסבוק אני אשמח אם תעשו לייק ותשתפו!

https://www.facebook.com/pcstormer?ref=hl

עדכון 5

: עשיתי שינויים לאתר בקרוב יעלה הקירור מים שאני מזמין

המחירים של הערכות הולכות להיות ממש זולות קצת פחות מזול בלי המשלוח בערך יעלה 500-600 הערכה הכי זולה אך הכל יכול להשתנות

עדכון 6

: הוספתי מחירים לתיקוני סלולרי והכנתי עבורם דפים בנוסף הכפתור של הצור קשר עכשיו עובד וניתן ליצור איתי קשר באימייל או בנייד שלי

הוספתי אפשרות לעשות לייק לאתר לאתר שלי בפייסבוק בראש כל דף

בקרוב יעלה את הערכות של הקירור מים ומחיריהם(הערכות הולכות להיות ממש זולות!)

פורסם
  • מחבר

כרגע אני לא יודע בדיוק מחירים לכל מוצר

אך לפי מה שאני יודע מהאימייל האחרון שקיבלתי מהם שאני מקבל בסביבות 15 ערקות לקירור מים מהמובחרים שלהם בערך אבל אני בוחר מה להזמין

אני יודע שהמחירים הולכים לפי מה שבאתר הבין לאומי שלהם ותלוי כמה יעלה משלוח

תיקון: כיוון שאני קונה בכמות גדולה המחירים בארץ יהיו כנראה המחירים באתרים רגילים והמשלוח יעלה כמשלוח בארץ כלומר יהיה לכם תוספת של 50 שקל בערך מקסימום למשלוח או שהמשלוח יהיה בחיהם כרגע אני לא יודע כי אם העסק הזה יצליח אני פשוט יעשה הסכם עם חברת הדואר ואני יוזיל את העלויות

פורסם

שיהיה בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

אתה אופטימי, הרעיון מבורך אבל אל תשכח את המכס\מע"מ ושאר הבירוקרטיות השונות, מה שלדעתי יהפוך את זה למאוד לא משתלם לך בסופו של דב (מניסיון).

אם כבר עדיף לך לפתוח רכישה קבוצתית בפורום המתאים.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי מתעסק בייבוא ויצוא אני עובר על העניין אעתו אין מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

עדכון 1:

המחיר של כל ערכה תהיה 15% הנחה מהמחיר המקורי, כרגע המשלוח של כל ערכה תהיה בסביבות ה50 שקלים אלא אם כן אני אסגור עסקה עם חברת הדואר והמשלוח יהיה הרבה יותר זול

עדכון 2:

כרגע העלתי אתר ניסיוני כמובן שזה לא התוצאה הסופית כי אני עובד על זה לבד הרבה זמן וכרגע זה על הוסט חינמי

בהמשך האתר יהיה על הוסט בתשלום עם אבטחה!

http://pcs-storm.site90.com/

זה עדיין לא סופי אך זה בפיתוח והדף שמופיע אמור להיות דף הבית אך הכל יכול להשתנות!

עדכון 3:

עדכנתי את האתר ועשיתי כמה שינויים עכשיו ניתן ללחוץ על הכפתור של הקירור מים ולראות שם כמה אפשרויות שבעתיד הקרוב יהיה ניתן להזמין

אני אוסיף עוד כמה אפשרויות או היום או מחר

אלה המעבדים שהערכות תומכות:

AMD Sockets AM2, AM2+, AM3, AM3+

Intel Sockets LGA2011, LGA1366, LGA1156, LGA1155, LGA1150

עדכון 4

: הם מבקשים שאני אתן להם כמות רצויה מכל סוג ואז הם יעריכו כמה יעלה הכל כולל משלוח

לכן כל מי שרוצה ערכה צריך להגיד לי בדיוק איזה דגם הוא רוצה

הנה הרשימה:

XSPC RayStorm 750 EX240 (V4 Pump) WaterCooling Kit

XSPC RayStorm D5 EX240 WaterCooling Kit

XSPC RayStorm D5 EX280 WaterCooling Kit

XSPC RayStorm D5 EX420 WaterCooling Kit

XSPC RayStorm Twin D5 AX240 WaterCooling Kit

המחירים הולכים מהנמוך ליקר כלומר שהEX240 הולך להיות הכי זול והכי משתלם כולל רדיאטור של 2 ותומך בכל המעבדים

פתחתי דף פייסבוק אני אשמח אם תעשו לייק ותשתפו!

https://www.facebook.com/pcstormer?ref=hl

פורסם
  • מחבר

עדכון 6

: הוספתי מחירים לתיקוני סלולרי והכנתי עבורם דפים בנוסף הכפתור של הצור קשר עכשיו עובד וניתן ליצור איתי קשר באימייל או בנייד שלי

הוספתי אפשרות לעשות לייק לאתר לאתר שלי בפייסבוק בראש כל דף

בקרוב יעלה את הערכות של הקירור מים ומחיריהם(הערכות הולכות להיות ממש זולות!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים