פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים מחבר יש בו חור עם לבן בפנים אני מאמין שזה שרוף אין דרך לבטל את הציפ שלא יעבוד בכלל?
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים אם הציפ שרוף הוא לא הולך להישמע להוראות שאתה מנסה לתת לו, גם אם במצב תקין היתה אפשרות לבטל אותו (מה bios למשל). ניתוק של הציפ לגמרי זה פשוט להעיף את הציפ מהמקום
פורסם 2013 באוקטובר 2712 שנים מחבר השבב יצא בלי נזק הקפי הלוח נדלק אבל כלום לא זז אין צפצופים (אבל אף פעם לא היה כשהוא היה עולה) ואין תצוגה המנורות בדיקה דלוקים תמיד בבקשה לעזור כי אני מפחד שהלך הלוח אם
פורסם 2013 באוקטובר 3112 שנים ציפ שהיה דפוק - הוצאתתשלול את האפשרות שעפו רכיבים אחרים על ידיי בדיקה שלהם בלוח אחרתרכיב מחדש - למקרה שכל הבעיה היתה במגעיםעדיין לא עובד - אז הלוח לא תקין
פורסם 2013 בנובמבר 112 שנים מחבר לא צדקת!!!!!!!! הלוח תקין, ניסו לתקן את הספק והוא לא תוקן טוב הם אמרו שיש לו בעיה ובהדלקה ושהוא לא נשאר דלוק וחיברו לי מתג חיצוני לספק המחשב נדלק אבל לא המשיך לעלות אפילו המסך לא נדלק (אבא שלי וחברים שלו ) דרך אגב אם ספק יש לו 4 פינים למעבד וללוח יש חיבור של 8 מה יהיו התופעות?
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מחבר לא לא הוא תקין כי החלפתי ספק והכל עובד כנראה הספק שלי לא מוציא מתח טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.