פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים שלום לכולם,יש לי מסך של חברת XEROX כבר 5 שנים (כבר אין אחריות ) דגם מדויק: xm7-22wהיום בבוקר כאשר ניגשתי אליו והדלקתי אותו הוא נדלק לכמה שניות (הראה את הלוגו של xerox ) היה ווליום לכמה שניות מהממיר ואז הוא נכבה ועוד פעם נדלק לכמה שניות וכך זה חוזר על עצמו. חשוב לציין כי המחשב שמחובר אליו כן עובד בצורה תקינה וכך גם הממיר אז השאלה שלי היא האם בא יומו? ואם לא יש דרך לתקן אותו?
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים לתקן בטוח אפשר, השאלה היא במה זה יהיה כרוך.אתה יכול לפתוח אותו ולחפש קבלים נפוחים\מפוצצים?
פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים מחבר לתקן בטוח אפשר, השאלה היא במה זה יהיה כרוך.אתה יכול לפתוח אותו ולחפש קבלים נפוחים\מפוצצים?תודה על התגובהאני בהחלט אפתח אותו ואחפש, אם אני מוצא כאלו קבלים פשוט להוריד אותם ולהלחים חדשים?
פורסם 2013 באוגוסט 1612 שנים מחבר נקבע מותו של המסך...אשמח להמלצה למסך חדש עד 650 שקלים עם חיבור DVI וVGA רצוי 1080P וגודל 21-23 (גם 21.5) למשחקים וסרטים, חנות רצויה : KSP
פורסם 2013 באוגוסט 1712 שנים זה ככה כבר שנים.מסכי דל מומלצים בפורום באופן קבוע כי הם מתמקדים בפאנל IPS, ויש להם ארגונומיה יחסית טובה באופן כללי, עם אופציה לPIVOT ו/או USB HUB בדגמים המושקעים יותר.יש להם גם נציגות רשמית בארץ, שזה תמיד טוב במקרה שהחנות נסגרת, או עושה צרות עם תיקון/אחריות.
פורסם 2013 באוגוסט 1712 שנים מחבר התקציב גדל ל700 מה אפשר למצוא בתקציב הזה בKSP? לצערי זהו התקציב המקסימלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.