פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים שלום. יש לי תמונה מסוימת, שאני מעוניין לשנות את הפרופורציות שלה, אבל לשמור על תכולתה, ועל איכותה. איזה כלי יכול לעשות זאת? והאם יש כלי/אתר חינמי?המון תודה!!(מצרף כאן את הקובץ להמחשה)
פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים למתוח את התמונה או רק לשנות את הרזולוציה?בכל שינוי אתה תאבד איכות. עם כל תוכנה.למרות שחלקן עשוי לעשות עבודה טובה יותר מה"צייר" של וינדוס.
פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים מחבר למתוח את התמונה או רק לשנות את הרזולוציה?בכל שינוי אתה תאבד איכות. עם כל תוכנה.למרות שחלקן עשוי לעשות עבודה טובה יותר מה"צייר" של וינדוס.תודה על התשובה. אז זהו, אני לא רוצה למתוח אותה. זה יהרוס אותה. אני רוצה...... כנראה לשנות רזלוציה? אני רוצה שהיא תישאר זהה, אבל בגדלים שונים. ז"א - כרגע היא ב 4444 על 3433 (משהו כזה), ואני צריך אותה ב 624 על 288.
פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים אתה יכול לנסות באמת עם PAINT.אבל הפרופורציות שציינת לא זהות לתמונה המקורית, ואז היא נמעכת.
פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים להקטין זה עוד בסדר, עם הגדלה יש בעיה חמורה יותרבכל מקרה תשמור על אותו יחס בין אורך לרוחב
פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים איזה סיפור אתם עושים מפעולה פשוטה של Resize למען השם?(וקצת קרופ של שטח מת כדי לשמור על פרופורציות ולהתאים לגודל שהוא ביקש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.