עבור לתוכן

FPS!

Featured Replies

פורסם

לא צריך להגזים 30 fps זה כן אפשר לשחק 15 ומטה זה כבר מטרד

פורסם

מה ש MoRtZkInG אמר נשמע מאוד הגיוני.

אבל אני לא מבין למה העין האנשית קולטת רק 24 תמונות בשניה, האותות עוברים במהירות האור למוח, אתם רוצים להגיד לי שהמוח לא "חזק" מספיק בשביל לקלוט יותר מ 24?

יכל להיות שיש חיות שרואות ב60 תמונות לשנייה למשל? אולי בגלל זה האינסטינקטים שלהם מהירים יותר.

אומרים שציפורים וזבובים רואים הכל ב SlowMotion ובגלל זה קשה לתפוס אותם ;D ,היות והם רואים אותם מניף את היד באיטיות ומסיפיקים לברוח (ok לא בכל המקרים...יש כמה מסטולים בטח ;D )

פורסם

חחח

מישהו פה אמר שה-9800XT יהיה מחיר מסחרי, תגיד לי אתה עושה צחוק? :P

זה לא ירד מ-2500 ..

פורסם

כן, ללא ספק גם עוד 5 שנים הוא יעלה מעל 2500

פורסם

אוי, אתם מקשקשים .. אתם צודקים בזה שהעין האנושית לא יכולה לראות יותר מ-30.

אז ככה, אני משחק במשחקים כבדים, שדורשים כרטיס טוב, ויש לי RADEON 9000 PRO 64 MB-חרא.

יש לי לפעמים 30 FPS, ותאמינו לי זה חרא אחושרמוטה, אי אפשר בחיים לשחק ככה נורמאלי ...

60-70 זה נורמאלי מאוד.

80-90-מצויין, אין הבדל אפילו בין 300 FPS ל-80 FPS.

פורסם

בן-אדם קולט 25 פריימים בשניה .

משחק חלק זה 30 ומעלה!

משחק לא חלק 25 ומטה ...

אני רוצה לציין שאם יש 30 פריימים זה אומר שאתם תשחקו בלי קטיעות אבל קצב המשחק יהיה איטי!

הקצב יריות שלכם יהיה יותר איטי אתם לא תוכלו לקפץ מול האויב כמו משגעים בקצב מהיר ....

אבל תוכלו לשחק סטנדרט !

55 ומעלה המשחק רץ ממש מהר שוב פעם אין קטיעות גם כן, אבל אתם תשימו לב שקצב המשחק נהיה יותר מהיר !

פורסם

מסרים לא מגיעים למוח במהירות האור, הם מגיעים בצורת חשמל, המוח לא פועל על סיבים אופטיים :D

פורסם

פה אתה טועה ידידי היקר...המשחק מוכן וגמור וצפוי לצאת ב15 באפריל 2004 למחשב !

יש לי יומולדת ב15... :)

פורסם

חשמל ואור שניהם גלים אלקטרומגנטיים והמהירות שלהם זהה.

פורסם

כן, ללא ספק גם עוד 5 שנים הוא יעלה מעל 2500

אולי של אסוס ;D

פורסם

מנסיון שלי עם FPS :

0-10 - איטי להחריד, אי אפשר לשחק

10-20 - יש משחקים שזה זוחל אבל עדיין אפשר לשחק כמו HALO ומשחקי אסטרטגיה..

20-30 - קצת מגמגם אבל שחיק

30 - 40 - מהירות רגילה ונוחה

40 - 60 - מאוזן

60 ומעלה - קצב מטורף ומשוגע ;)

פורסם

http://www.100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm

כתבה מעניינת, חובה לקרוא!

בסוף יש שם שאלה מעניינת שמיד רציתי לשאול:

The same question as for fps will arise for resolution. How many pixels can the human eye see? Does 2000x1000 (=Star Wars Episode II resolution) look like reality? Or is it just enough to make a film "cinemable"?

נ.ב יש פה כאלו שאמרו שהאדם יכול לראות 24 או 25 תמונות בשנייה וזה לא נכון!! האדם יכול לראות בדיוק 23 תמונות ע"פ הידוע לי ואני דיי בטוח בזה (כשהייתי בקורס צילום, אמרו לי את זה מספר פעמים), אלא אם תוכיחו אחרת :)

בכלל, איך אפשר לדעת כמה תמונות האדם רואה בדיוק של פריים או שניים??

נ.ב: שמתם לב שבכתבה הם בכלל לא ענו על השאלה הנשאלת?

פורסם

לכול הידוע לי כ 25 פריימים לשניה נובע מהפעולה של הטלויזיה (המחשב זה אחרת לא נכנס לזה) היא עובדת במהירות של 50 הרץ או מגה הרץ (לא זוכר את היחידות כרגע ) פשות מחלקים אותו לשניים אחד מתחיל מלמלה והשני מלמטה ואז הוא יוצר תמונה מלאה בקצב של 24-25 פריימים שזה קצת יותר מהיר בשביל העין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים