פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים שלום לכם!יש לי בעיית איטיות עם המשחק PES 3...התקנתי את המשחק והוא עובד לי לאט! המחשב שלי עומד בכל הדרישות! וניסיתי גם להעלות רזולוצייה וגם להוריד רזולוציה ושום דבר לא עזר!מישהו ידוע איך ניתן לסדר את הבעייה הזאת?תודה מראש!נ.ב: המפרט שלי:amd 2000512 ddrge force 4 ti 4200
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים יש פאצ' שמתקן את הבעיה הזאתאצל כרטיסי רדאון אין את הבעיה הזאת עם גרסת 3.10אז תעשה חיפוש בגוגל Pro Evolution Soccer 3 Fixושזה ישר ימצא לך
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים אם אנשים היו טורחים לקרוא את הreadme..כתוב שם שהם מכירים את הבעיה, ושזה עובד חלק בינתיים על "חלון" ולא מסך מלא, ואם אני לא טועה כתוב שישחררו פאטץ' - ששוחרר.בכל מקרה, המשחק די עלוב לדעתי
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים מחבר אני קראתי את הרידמי של המשחק!והמשחק עובד לי לאט גם על "חלון"ובקשר לתיקון שמישהו פה אמר אני לא מצאתי את זה בגוגל אז אפשר בבקשה לקבל אליו לינק?תודה מראש!
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים ה-3 סימני קריאה בכתורת ממש קריטיים (חוקי הפורום?)הכוונה היתה שתערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים והרי לך ידידי 22 פטצ'ים ל-PES3.אתה יכול לשנות את המוסיקה, לשנות איצטדיונים, את לוחות הפרסומות, המדים והנעליים של השחקנים והשופטים, וגם את הפטץ' הספציפי שאתה מחפש יש פה. http://browse.files.filefront.com/169960תהנה... ;Dאגב, כנס גם לפה www.pesinsight.com - יש פה הרבה מידע וגם איך לעשות כל מיני טריקים עם הכדור כולל סרטונים ועוד הרבה מידע (כמו למשל - סבסוב על הכדור תוך כדי ריצה...) - מומלץ בחום לחובבי המשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.