עבור לתוכן

IBM X3650 לא עושה Boot מדיסק התקנה של Server2012

Featured Replies

פורסם

שלום,

כנראה שמעדיפים כאן שלא נשאל שאלות..אז להת'

ץ

.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי,

תוכל להסביר לי מה זה

Server Guide בהקשר של הלינק ששלחת לי?

אני אמור לעלות עם הדיסק הזה ואז משם אוכל להתקין את ה server 2012?

לא כל כך הבנתי...

תודה

פורסם

ServerGuide זו מערכת הפעלה ראשונית איתה מעלים את השרתים של IBM לפני התקנה של מערכת הפעלה.

התהליך כולל ממשק פשוט יחסית להגדרה של השרת והאחסון ובסופו נטענים מנהלי ההתקן של מערכת ההפעלה הנבחרת.

יש לצרוב את קובץ ה-ISO לדיסק, לבצע אתחול ממנו ולעקוב אחר ההוראות.

פורסם

שאלה אידיוטית אבל, בדקת את תקינות הדיסק?

פורסם

בהמשך לדיון הנוסף שפתחת - למה אתה לא מתקין מהBMC שלו? אתה יכול לטעון כל image שבא לך ולבצע הכל מרחוק.

פורסם
  • מחבר

Multicore אפשר עוד מידע על האפשרות שציינת?

פורסם

תתחבר לRSA של השרת וחלון של remote console אתה יכול לטעון כל קובץ iso. נראה לך הגיוני לרוץ כל פעם לחוות שרתים כדי להתקין מערכת הפעלה או לעלות live CD? ומה אם החווה נמצאת מאות אלפי קילומטרים מהמיקום שלך? :)

פורסם
  • מחבר
תתחבר לRSA של השרת וחלון של remote console אתה יכול לטעון כל קובץ iso. נראה לך הגיוני לרוץ כל פעם לחוות שרתים כדי להתקין מערכת הפעלה או לעלות live CD? ומה אם החווה נמצאת מאות אלפי קילומטרים מהמיקום שלך? :)

האפשרות הזאת נשמעת מצויין. אתה יכול לתת הסבר איך אני מפעיל אוה בשרת שלי ככה שלא אצטרך ללכת כל פעם לחדר שרתים?

מדריך? וידאו?

פורסם

כהשרת עולה, אתה יכול להיכנס להגדרות של RSA ולהגדיר לו כתובת IP כמו לכל ציוד (המידה וזה לא מוגדר). תחבר את פורט הBMC (זה copper ethernet לכל דבר) של הרשת לרשת שלך ותיגש לכתובת מדפדפן.

בתור איש סיסטם, אני לא מבין איך אתה לא יכול בעצמך להיכנס לגוגל לרשום מילות מפתח... (וזה על עוד עשרות שאלות שפתחת עליהן דיונים עד היום)

https://www.google.co.il/search?q=setup+ibm+rsa

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים