עבור לתוכן

ניתוקים בראוטר Edimax n6524

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי ראוטר של אדימקס בערך 3-4 שנים. הרבה פעמים הוא היה עושה ניתוקים, אבל עכשיו אחרי הניתוקים בדר"כ אי אפשר להתחבר לאינטרנט.

כרגע אני מחובר ישירות דרך המודם מה שלא מאפשר לי גלישה מהטלפונים בבית.

כרגע אני לא מצליח לחבר את הרואוטר. גם כשהוא מחובר כמו שצריך אני לא מצליח לגשת בכלל ל WEB שלו.

כפתור הריסט לא עובד. מה אפשר לעשות?

תודה.

עריכה:

כרגע חזר האינטרנט ואיתו ממשק ע WEB. מה אפשר לעשות כדי שהניתוקים לא יחזרו?

קושחה מעודכנת לפי האתר פיקוק.

פורסם

אולי הגיע הזמן להחליף אותו ??

פורסם
  • מחבר

יכול להיות. הבנתי שהראוטר 1043 מאוד מומלץ כאן. אבל הוא ישן.

ללכת עליו? אני בבזק+ בזק בינלאומי. אני גם צריך פריסה רחבה, צריך לקנות שניים? הרואטר של אדימקס לא מכסה את כל האזור והוא ממקום במקום הכי טוב שלו.

פורסם

הי,

אלא אם יש לך צורך בפונקציונליות נוספת, לדעתי אין טעם להחליף אותו. מדובר במכשיר טוב סה"כ וגם אמין (אשר מגיע עם 3 שנים אחריות). יש לי כזה בדיוק ועוד אחרים של edimax שעובדים גם 10 שנים רצוף (כמובן שהכל יכול להיות...).

לפני כן הייתי יוצר קשר עם פיקוק, דבר איתם וספר להם שהאחריות על המכשיר פגה (אם אכן פגה) אך יש לך בעיות איתו. קבל את עצתם במה לעשות ואולי יפתרו לך את הבעיה בטלפון, נסה ליצור קשר טוב עם התומך, ובכלל תמיד כדאי להיות נחמד ומנומס. אם אכן המכשיר תקול (ולמען האמת זה די נדיר) שאל בנימוס אם יוכלו לעזור לך באופן יוצא דופן וחד פעמי. שיטת העבודה שם היא שלוקחים מכשיר אשר הלקוח שלח ומחליפים בחדש (או מחודש תקין) ורק אח"כ מבצעים בדיקה מעמיקה. אולי נשאר להם קצת מלאי ויתחשק להם לתת שירות טוב ולהחליף לך בכל זאת. מה שכן, תיאלץ לנסוע להוד השרון לשם כך...

מהניסיון שהיה לי איתם הם חיוביים ומשתדלים לעזור.

בהצלחה.

פורסם

אמיר צודק לגבי השירות של פיקוק.

יש להם שירות מעולה וגם אם האחריות עברה בחודש חודשיים, הם יחליפו לך את המוצר.

מנסיוני ראוטרים שנמצאים בערוב ימיהם עושים בעיות משונות בדומה למה שתארת.

בגלל העלות הנמוכה של הציוד, אין צורך להתלבט יותר מידי, אם אתה גד קרוב לכפר סבא אז קפוץ אליהם, אם אתה גר רחוק, אז יותר זול לקנות מכשיר חדש.

פורסם
  • מחבר

את הראוטר אני אמסור להם בהמשך, אני גר קצת רחוק והייתי צריך ציוד חדש.

אני מרגיש שעשיתי טעות. הכל נדפק ואני לא מצליח להגדיר כלום. פתחתי שרשור חדש בנושא.

תודה רבה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

אחרי דין ודברים איתם- הם לא מסכימים להחליף את המוצר לאחר שנגמרה האחריות.

חבל שכך. מהרגע שנקנה המוצר לא הפסיק לעשות בעיות ורק צרות עשה לי. לרוב לא היה מחובר בכלל.

טיפשות שלי שלא טיפלתי בזה והזנחתי.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים