עבור לתוכן

הפרעות בתצוגת מסך כאשר מחשב נייד מחובר לאותו שקע חשמל

Featured Replies

פורסם

מסך Asus VM222U מחובר לנייד DELL inspiron 1225 ע"י VGA.

הבעיה: כאשר אני מחבר את הנייד לחשמל באותו שקע שבו מחובר המסך (ע"י מפצל) נוצרות הפרעות בתצוגת - מעיין הבהובים אופקיים מחזוריים.

יש פתרון ?

תודה.

פורסם

לכל אחד מהם - האם יש תקע חשמל של 2 או 3 מגעים (אם אדמה) ?

פורסם

תנסה להרחיק את השנאי של המחשב הנייד, סביר להניח שהוא המקור לבעיות.... אם יש לך אפשרות לנסות שנאי אחר, תבדוק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

לשניהם תקע חשמל של

3 מגעים.

השנאי רחוק מהמסך (כ 60 ס"מ) והזזה שלו לא משפיעה.

פורסם

תנסה את המחשב הנייד מול מסך אחר ואת המסך מול מחשב אחר (אפשר מחשב דסקטופ). אם אין תשאיל מחבר לבדיקה

קורה שאחד מהכבלים לא תקין ולא מעביר אדמה כמו שצריך - אם יש לך כבלי חשמל אחרים ו/או כבל VGA אחר תבדוק אם זה מסתדר איתם

פורסם

יכול להיות גם שהמפצל לא תקין (יש הרבה זבל בארץ)

פורסם
  • מחבר

המסך מול מחשב אחר ללא בעיות, כאשר המחשב מחובר ב S-VIDEO לטלויזיה יש הפרעות דומות (רק פחות קיצוניות).

שהמחשב לא מחובר לחשמל אין בעיות כלל, כאשר הוא מחובר לשקע אחר ע"י קבל מאריך יש הפרעות בעוצמה נמוכה עד זניחה.

גם עם מפצל אחר יש בעיות.

פורסם

המחשב מול מסך אחר ?

פורסם
  • מחבר

טלוויזיה לא נחשבת מסך ?

פורסם

נחשבת. מה שכן, תבדוק שיש לה תקע אם אדמה, ותנתק אותה מדברים אחרים שמחוברים כמו ממיר yes/hot בזמן הבדיקה (הממירים האלה יכולים להביא הרבה יותר רעש מבעיות אדמה "רגילות" ולהפריע לבדיקה)

פורסם
  • מחבר

עדכון: שמתי לב שההפרעות מתחזקות כאשר יש הורדה של קבצים בטורנט, וכן כאשר אני מזיז את העכבר (גם עכבר חיצוני וגם המשטח מגע).

(לא יצא לי לבדוק את המחשב מול מסך אחר שיש לו אדמה).

פורסם

תעצור כאן. הפרעות שמגיבות לעכבר נראת כמו הפרעות מתח פנימיות של המחשב. תנסה לחבר את המחשב אם מטען אחר שמוציא אותם מתח וזרם ותבדוק מה קורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים