עבור לתוכן

Physical Memory Usage גבוה גם בIdle ובSafe Mode

Featured Replies

פורסם

הי לכולם,

מחשב משרדי די חדש - Dell Vostro 260. מכיל i3-2120 + 4GB DDR3 RAM. מ.ה היא Win 7 Pro 64bit

לעיתים המחשב נהיה מאוד איטי. יש למשל שיהוי בין ההקלדה לעד שהאינפוט נקלט בOutlook.

גם פעולות בסיסיות כמו פתיחת Task Mannager או סגירת מסמך וורד לוקחות כמות זמן ניכרת. זה "בא והולך". לכמה דקות המחשב יעבוד בסדר, ואז לכמה דקות יקרטע.

מבדיקה ב-Task Mannager, כאשר מ.ה רק עולה השימוש בזיכרון הוא בין 50 ל55 אחוז(!). העלאה של המ.ה ללא סרביסים מיותרים או בSafe Mode מורידה את אחוז השימוש בזיכרון(שוב - ללא שום תוכנות פועלות וישר אחרי הפוסט) ל33% ומעלה. זה נראה לי עדיין גבוה מאוד...

כרגע(מהלילה) המחשב נמצא בSafe Mode ומריץ MalwareBytes AntiMalware. אני טרם יודע תוצאות ואעדכן בהמשך.

בכל מקרה השאלות הן:

א. האם רמה כזו של שימוש בזיכרון בזמן מנוחה היא בגבולות הסביר או שהיא גבוהה(כפי שאני חושד)?

ב. אם זה אכן גבוה מדי - מה יכול לגרום לכך ואיך אפשר לתקן זאת?

ג. אם לא זו הבעיה, מה יכול להסביר את האיטיות שהמחשב חווה כל כמה שעות/דקות?

תודה מראש לעוזרים :)

- - - תגובה אוחדה: - - -

טוב, התוצאות מהסריקה של Malware Bytes הגיעו - אין שום Malicious Items... אז הכיוון הזה די נסגר. עצות, מישהו?

פורסם

הזכרון אמור להיות תפוס, ככה WINDOWS 7 עובדת. תבדוק טמפרטורה ואת הכונן הקשיח לשגיאות.

פורסם
  • מחבר

chkdsk?

פורסם

מנגון super fetching (היורש של prefecth בNT5) תופס כמות מסויימת של RAM כדי להפעיל יישומים יותר מהר. אין בזה שום דבר חריג.

אם יש בעיות ביצועים, אז תתדגום ביצועים במקביל לשיחזור הבעיות האלו.

פורסם
  • מחבר

טוב, הרצתי chkdsk וכן בדיקה של DELL לגבי ההארד-דיסק ולגבי המערכת באופן כללי(http://www.dell.com/support/Diagnostics/us/en/19/DiagnosticResults/ShowResults/7TZMMW108132013151351) - לא מצא שום בעיות...

multicore - לגבי לדגום ביצועים(מניח שהתכוונת לשימושים בזיכרון ובמעבד) - האם יש דרך לעשות שהמחשב יבצע לוג כלשהו של הדברים בטווח זמן מסויים או מנקודה שאני מתחיל ועד נקודה שאני מפסיק - או שהדרך היחידה "לבדוק" את הדברים היא להסתכל בו"ז על הTask Mannager בלשונית Process?

פורסם

אולי הפקודה

tasklist /v >c:\taskcpu.txt

תעזור.

בקובץ c:\taskcpu.txt תראה כמה זמן מעבד כל הליך שפועל לקח מאז הבוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים