פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים http://www.949zeta.com/noSeatBelt/no_seat_belt_CD.swf ;D זה מה שקורה למי שנרדם במכונית ללא חגורה
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים רואים בסוף הסרטון שכל הצד הימני של הרכב פשוט נכנס בקיר בטון והראש של הנהג נמצא באמצע באמצע... Spookyyyy.
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים מחבר רואים בסוף הסרטון שכל הצד הימני של הרכב פשוט נכנס בקיר בטון והראש של הנהג נמצא באמצע באמצע... Spookyyyy.רגע.. איפה ראית שהחלק הימני של הרכב נכנס בקיר?? אני בכל אופן לא רואה את זה..אגב מה זה המספרים האלו שזזים למטה ונהיים אדום בהתנגשות SG וFG?
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים לפי דעתי זה לא מדהים וגדול זה פשוט מפחיד*עריכה:איך זה יכול להיות אמיתי? מה בנאדם ידע שהוא הולך למות באוטו וצילם את עצמו?לפי דעתי זה מפוברק אבל גם בתור חיקוי זה די מפחיד.
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים לפי דעתי המספרים שזזים זה כוחות שפועלים על הרכבומה שמעניין אותי זה איך בדיוק הגיעה לשם מצלמה? :-\
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים אני מקווה שזה לא אמיתי,תראו איפה הוא נתקע בסוף חבל שאין קצת פרטים על האירוע
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים ככל הנראה שמדובר בתקרית אמיתית...אני הייתי לוקח את הסרטון הזה ומשתמש בו למען ההסברה (טלויזיונית)... סביר להניח שחלק יחלקו על דעתי, אך הסרטון ממחיש בדיוק את מה שעשוי לקרות לנהג עייף/שיכור ולא חגור.הדבר מזעזע מספיק ומזכיר במעט את פרסומות ההסברה שהוצגו בערוצי הטלויזיה שלנו מלפני מס' חודשים, חבל שהורידו אותן.
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים R0cKF0rD, צודק לגמרי! צריך להפוך את זה למעיין תשדיר פרסומת או משהו. לי אין נסיעה שאני לא חוגר! אני פשוט לא מרגיש בטוח שנוסעים באותו ואין משהו שיחזיק אותי! חיגרו חגורות, ואל תיתאצלו!
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים חחחחחחחחחחחחח אני לא יודע מה איתכם אבל אותי זה פשוט קרע ועדיין קורע התמונה בסוף הסרט שהוא תקוע בחלון והרגליים באוויר פתוחות פשוט הרגה אותי אני לא יכול מה שכן אני יקפיד עכשיו על חגורה חחחחחחחחחחחחח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.