פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים שלום, בדקתי בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי.יש לי אחסון של חברת iPage - ipage.com .יש לי דומיין של חברת Box - box.co.il .אני לא יודע איך לקשר את הדומיין שלי לשרת האחסון שלי, חיפשתי גם עזרה בתמיכה הטכנית, ולא כל כך הבנתי מה צריך לעשות.אני גם לא כל כך הבנתי מה זה DNS ומה צריך לעשות עם זה.אז הייתי שמח לקבל עזרה בנושא, ומה הם השלבים שאני צריך לעשות כדי לקשר את הדומיין שלי לשרת האחסון.תודה רבה לעוזרים !
פורסם 2013 באוגוסט 1212 שנים אני לא בטוח שניתן באמת להסביר את הנושא למי שלא מכיר את המונחים הרלוונטיים.אני מציע לך להעזר ברשם הדומיין שלך גם אם זה יעלה כמה שקלים.
פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים מחבר אני לא בטוח שניתן באמת להסביר את הנושא למי שלא מכיר את המונחים הרלוונטיים.אני מציע לך להעזר ברשם הדומיין שלך גם אם זה יעלה כמה שקלים.אני דיברתי איתם בטלפון, אבל הם לא כל כך עזרו לי...אני מאוד אודה למי שיביא לי עזרה או מדריך בנושא
פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים תיכהס לפאנל הניהול של ספק ה DNS שלך ותגדיר שם A record למיקום שבו אתה מאחסן את האתר (או כל דבר אחר שרץ שלצלך שם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.