פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים שלום, קניתי קורא כרטיסי זכרון המתחבר לUSB וכל כרטיס שנכנס ויצא מהמכשיר נהרס... כשאני מכניס אותו למצלמה הוא כותבCARD ERROR 132F ואי אפשר לצלם... מצד שני אפשר להעביר מהכרטיס הזה תמונות למחשב.. הכרטיס הוא מסוג SMART MEDIA...מצלמת אולימפוס אם זה משנה... תודה רבה רבה מראש, ניר.
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים אתה מבצע פירמוט של הכרטיס במחשב?אם כן,לפני השימוש של הכרטיס במצלמה בצע פירמוט תוכי (בתוך המצלמה) של הכרטיס.
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים אתה צריך לעשותLow-level formattingלכרטיסי SmartMediaתריץ חיפוש בגוגל Low-level formatting for smartmedia
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים מחבר זה שמהו שאני צריך לעשות עכשיו כדי לתקן או לעשות בעתיד לכרטיסים אחרים כדי שלא יהרסו??
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים אין לי תשובה לשאלתך. :-\בוא נאמר, אתה לא היחיד בעולם שנתקל בבעיה הזו.איני יודע לאיזה תווך זה אמור לפתור את בעיה (חד פעמי או כל פעם... ??? )
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים זה שמהו שאני צריך לעשות עכשיו כדי לתקן או לעשות בעתיד לכרטיסים אחרים כדי שלא יהרסו??זה משהו שאתה צריך לעשות רק לכרטיסים שכביכול נהרסו... זה לא "יגן" על כרטיסים שעוד לא הכנסת לקורא כרטיסים.אגב - אני משער שאחרי ה LOW LEVEL FORMAT אתה צריך להכניס את הכרטיס למצלמה ולעשות לו פורמט של המצלמה ורק אז הכרטיס יעבוד.
פורסם 2004 בפברואר 1821 שנים מחבר מצאתי מלא פורומים ומלא אנשים שיש להם את אותה בעיה כמו שלי וכל אחד מביא פיתרון אחר ואף אחד מהם לא עובד ליי..הפתרון שנראה יל הכי הגיוני זה בעזרת קובץ שקוראים לוSMPREP.EXE אבל נאי אל מצליח להוריד אותו משום מקום!משיהו יודע מאיפה מורידים?תדוה רבה רבה מראש, ניר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.