עבור לתוכן

האם נגמרו הימים הטובים של התמקחות על מחירי תשתית אינטרנט ?

Featured Replies

פורסם

ניסית היום לחדש את ה"מבצע" אינטרנט השנתי אצל הספק בזק. כמו כל שנה יש את הריטואל הקבוע שמתקשרים הם אומרים מחיר מגוחך, אתה מאיים בניתוק / מבקש שימור לקוחות ובסוף סוגר על אותו מחיר כמו תמיד...

אבל, השנה משהו מוזר. הנציגת שירות (ומנהלתה) אמרו שאין יותר דבר כזה שימור לקוחות ושהנציגת שירות אחראית על הכל. כמו כן, אין יותר את הנושא של ההתמקחות, יש מחירים (כמעט) קבועים וזהו.

הם טוענים שמלפני כ 4-5 חודשים ההנהלה של בזק הגיע להחלטה הזו וזהו.

עד היום שילמתי כ 65 ש"ח ל 5מגה ביט ועכשיו הם אומרים שהמחירים הסופיים הם:

79 ש"ח ל 10 מגה ביט בחודש לשנה.

או

89 ש"ח ל 15 מגה ביט בחודש לשנה.

(הנציגה אמרה גם שיש 15 מגה ב 81 ש"ח לחצי שנה בלבד, אבל המנהלת לא אמרה שיש את זה).

כמובן שניסיתי את הטריקים של "תנו לי מחיר של לקוח חדש" וכו', הם אומרים לי א-י-ן מ-צ-ב.

עכשיו אני רואה שבהוט המחירים לא ממש שונים (אפילו יקרים הרבה יותר אם אתה לא עושה טריפל), דופול מישהו אמר ?

אין לי צורך באינטנרט סופר מהיר (תכלס המהירות של 5 מגה שהיתה לי עד עכשיו היתה די טובה) ואם אני יכול להשיג אותו באותו מחיר, אני אשמח.

רציתי לדעת האם ממש לאחרונה מישהו הצליח להשיג דיל משתלם כמו שהיה לי ו/או האם באמת הבונקר שנתקלתי בו היום הוא אכן המצב החדש.

פורסם

זה לא חדש, דובר על זה רבות זה נקרא דואפול זה לא חוקי, אתה יכול לשלוח מכתב למשרד התקשורת מישהו פה כבר שלח אולי אחרי 474,000 מכתבים זה יעזור או ש20,000 יתנתקו ולא יעברו לחברה אחרת מה שכנראה לא יקרה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%95%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9C

אני נרשם לוויקפדיה כדי להוסיף את הוט ובזק

פורסם
  • מחבר

אמרתי לה שאני הולך לכתוב מכתב למשרד התקשורת והממונה על ההגבלים העסקיים, היא ענתה לי שהמחירים של בזק מאושרים ע"י משרד התקשורת (נראה לי נכון ממה שאני זוכר).... ועזוב דופול, תמיד זה היה, והדג מסריח מהראש, אבל תמיד יכולת להתמקח ולהשיג מחיר יותר טוב, השאלה האם זה הפסיק...

לא צריך להירשם לויקי בשביל לשנות את העמוד. בהצלחה !

האמת, הסתכלתי ולפני 4 חודשים (מה שהמנהלת אמרה הביאה לשינוי בהנהלה), ואני רואה שבכירה בהוט הפכה להיות המנכ"לית של בזק... עכשיו הכל ברור....

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000836360

דעות ? עצות ?

פורסם

lol

די השתוללתי עם העריכה

פורסם

בלי שום קשר למחירים, אין היום לבזק שום מסלול עבור מהירות נמוכה מ-15 מגה ולא יעזור לך בית דין.

פורסם
  • מחבר

יש להם מסלול של 10 מגה ביט בוודאות, הם חזרו על זה מספר רב של פעמים. והסיבה העיקרית של הדיון היא המחיר, כי לגבי המהירות, לא איכפת לי כלכך אם זה 5, 10, 15, או לא יודע מה...

גם כן, באתר שלהם רשום (לא ידוע אם זה נכון / עדכני), שללקוחות חדשים הם מוכרים 5 מגה ביט ב 55 ש"ח:

http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/new.aspx

פורסם

לדעתי זה עמוד לא מעודכן, לפני כמה חודשים הם התחילו בתוכנית ה"שדרוג" האוטומטית שלהם שבה הם העבירו את כולם (על אפם ועל חמתם) למהירות 15 מגה, שהפכה להיות המינימום.

פורסם
  • מחבר

עכשיו נזכרתי: אפילו שאלתי אותה, ראיתי באתר שלכם שאם הייתי לקוח חדש, כן הייתם נותנים לי ב 55 ש"ח (יותר זול ממה שאני משלם היום), 5 מגה ביט לשנה. אז היא אמרה שנכון, אבל הייתי מוסיף 100 ש"ח דמי התקנה (עדיין יותר זול ממה שאני משלם היום על 5 מגה). אבל אני לא לקוח חדש ולכן אין לי ברירה. (ובשביל להיות לקוח חדש אני צריך תקופת צינון של חודש). מ-ע-צ-ב-ן.

פורסם

מה קובע את היותך לקוח חדש? ת.ז.? תמצא מישהו אחר. כרטיס אשראי? ודאי יש לך אחד נוסף.

פורסם

שמע, אין לך יותר מדיי מה לעשות. אפילו לא יתן לך כלום להתנתק מבזק ולעבור להוט כי המחירים שלהם דיי זהים (אפילו קצת יותר יקרים אם אין לך טריפל עם טלוויזיה).. אתה יכול לקבל 15 מגה ב-69 שקל. מה בעצם ההתעקשות הזאת לקבל 5 מגה ב-55 שקל?

בשביל חיסכון של 14 שקל בחודש (בתמורה למהירות פי-3), שגם ככה יהיה זמני עד שהם ינסו שוב לכפות עליך העלאת מהירות בכוח?

לא תמיד צריך ללכת עם הראש בקיר. 69 במקום 55 זה לא סוף העולם ואתה מקבל אינטרנט מודרני יותר (פתאום תוכל לראות סרטוני יוטיוב ב-full hd, מה רע).

פורסם
  • מחבר

למקרה שהפוסט הפותח לא מובן. המחיר הכי זול שהם מוכנים בשיטת הבונקר החדשה שלהם הוא 79 ש"ח ל 10 מגה, או 89 ש"ח ל 15 מגה (אפילו אמרתי למנהלת שאני אתנתק אם זה היחס ללקוח קיים, היא אמרה שאין בעיה).

אין לי בעיה לשלם 69 ש"ח ל 15 מגה, להם יש בעיה להציע את זה.

לקבוע את היותי לקוח חדש יתכן וזה אפשרי (למרות שזה אותה כתובת עם אותו שם), אבל זה מוצא האחרון שהייתי מעדיף להימנע ממנו (מי יודע איזה בעיות יעשו לי, כמה זמן לא יהיה לי אינטרנט בינתיים וכו')..

פורסם

אני בתעריף של ה-89 ש'ח ל-15 מגה (שזה בערך 40% מעל מה ששילמתי בתוכנית הקודמת).

היום התקשרתי לבזק ופשוט אין עם מי לדבר.

לא מוכנים לתת ללקוח קיים מחיר של לקוח חדש.

הנציגה אמרה שהם שינו את המדיניות ובניגוד לעבר, כיום הם לא נותנים ללקוח קיים מחיר של לקוח חדש.

לטענתה אם אתנתק ואתחבר, תוך פחות מ-4 חודשים, לא אחשב ללקוח חדש.

אם הייתה לי אלטרנטיבה אחרת באותו מחיר אפילו, הייתי מתנתק מבזק רק בגלל העקרון.

הבעיה שאני לא לקוח של הוט ככה שהמחיר כולל התקנה, ייצא לי יותר יקר.

המעט שהייתי יכול לעשות זה להתנתק, אחרי מעל 10 שנים, מחברת הבת שלהם - בזב"ל.

כמו כן דיווחתי למשרד התקשורת ולרשות להגבלים עסקיים ונפלתי על אוזניים ערלות.

עומרי, ראיתי גם באשכול אחר שטענת שאפשר להשיג מחיר של לקוח חדש. אתה כותב את זה מניסיון?

פורסם

תעבור להוט וקח 100 מגה ב100 שקל.

נשמע שבזק went full retard.

פורסם
  • מחבר

א. אני מעדיף לקפוץ ראש (לקיר) מאשר לעשות עסקה עם הדבר הזה שקוראים לו הוט.

ב. התקשרתי אליהם לבדוק וכצפוי המחיר שהוא אמר הוא זה שבאתר:

http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/internetoffers/.aspx

אם אני לא עושה טריפל (ואני לא), אז 12 מגה זה 89 ש"ח, לא שאלתי אבל אני מניח שכפי שרשום שם, 100 מגה זה 139 ש"ח (בבזק זה 110). וזה כמובן לפני דמי התקנה שהוא אמר שזה עולה כ 250 ש"ח. (ככה שזה בטח לא משתלם לי לעבור אליהם באף מצב).

ג. אני חושב שזה, מאז שהם הבינו שגם ככה אין להם מה להפסיד הם החלו לאחרונה בשיטה של אין התגמשות בכלל בין 2 החברות, ואז כל הלקוחות שלהם שבויים (בהנחה שעם דמי התקנה לא שווה לאף אחד לעבור כל עוד המחירים דומים). ואז כולם "מרוויחים" מזה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים