עבור לתוכן

בעיה עם מסך Dell U2312HM

Featured Replies

פורסם

היום חזרתי בערב הביתה, הדלקתי את המחשב והכל נראה כרגיל. אחרי כמה דקות של גלישה בדפדפן פתאום הצד השמאלי של המסך התחיל להבהב קלות וכל מה שנמצא בצד הזה התחיל לקבל גוון אדום-וורדרד, כאשר הצד הימיני פועל כרגיל.

חשבתי בהתחלה זה עניין של הכרטיס מסך, אז התקנתי דרייברים (גם של המסך עצמו), ניקיתי את המחשב והכל מסביב אבל זה לא עזר. גיליתי לאחר מכך שהעניין הוא במסך עצמו לאחר שחיברתי מסך אחר והוא עבד כרגיל.

ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות של המסך לדיפולט, בדקתי שהוא על ה-Refresh Rate הממולץ אבל שום דבר לא עוזר.

המסך חדש יחסית, אפילו לא בן שנה. אשמח לעזרה חברים!

פורסם

בודקים מסך על מחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

אוקי נבדק, המסך עבד כרגיל על מחשב אחר. וכאמור מסך אחר עבד בסדר על המחשב המדובר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

עוד דבר מוזר ששמתי לב, בצד המהבהב - אני בעצם יכול תמיד לראות את שולחן העבודה דרך סוג של ערפול. הפעלתי עכשיו DOTA 2 ועדיין ראיתי את הסמלים על שולחן העבודה דרך סוג של שקיפות מסויימת במשחק עצמו. אפילו שהמסך היה על כך המסך.

פורסם

נסה להחליף כבל, להבריג את הברגים שבקונקטור לחיבור בכרטיס.

פורסם

חיברת משהו עם שדה השראה גבוהה (אל פסק\מכונת צילום\מדפסת לייזר)

פורסם

"אוקי נבדק, המסך עבד כרגיל על מחשב אחר. וכאמור מסך אחר עבד בסדר על המחשב המדובר"

לא הגיוני. כנראה לא בדקתה מספיק זמן.

פורסם
  • מחבר
"אוקי נבדק, המסך עבד כרגיל על מחשב אחר. וכאמור מסך אחר עבד בסדר על המחשב המדובר"

לא הגיוני. כנראה לא בדקתה מספיק זמן.

לא היו שום חיבורים חדשים, הכל נשאר כמו שהיה. מה הכוונה לא חיברתי מספיק זמן, לכמה זמן אני צריך לחבר? במחשב שלי זה קורה מיידית, חיברתי, נכנסתי לדפדפן ראיתי שהכל עובד בסדר ויצאתי. יש כיוון כלשהו לגבי הבעיה?

פורסם
  • מחבר
פורסם

תחליף כבלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים