עבור לתוכן

גם לכם נמאס מהזבל שמסתנן ל"מה חדש"? פתרון בפנים.

Featured Replies

פורסם

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

זה יכנס כחלק ממערכת הפורום או בתור סקריפט שיש להתקין אינדיבידואלית?

• תגובות 57
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סקריפט שיותקן באמצעות הדפדפן (ראה עמוד 1).

פורסם

השם של האתר הוא HWzone ולא HWZone, למה גם אחרי 12 שנה אנשים עדיין לא יודעים את זה? :/

פורסם

אומר לך את האמת, התקנתי את התוסף אך איך שהוא נעצרתי בדרך, אם תוכל להכין מדריך קצרצר זה יהיה מעולה.

השם של האתר הוא HWzone ולא HWZone, למה גם אחרי 12 שנה אנשים עדיין לא יודעים את זה? :/

איפה?

פורסם

איפה ראית HWZone?

פורסם
  • מחבר

אם כל זה מה שיש להגיד, אז מצבנו טוב ;)

יתוקן. למרות שלדעתי עם Z גדולה ניראה טוב יותר.

אומר לך את האמת, התקנתי את התוסף אך איך שהוא נעצרתי בדרך, אם תוכל להכין מדריך קצרצר זה יהיה מעולה.

ספר איפה נתקעת. זה לא משהו מסובך, עקבת אחרי ההוראות פה?

http://userscripts.org/about/installing

אתה משתמש ב Chrome?

פורסם

אכן משתמש בכרום, לקראת הערב יהיה לי זמן לשבת ולנסות.

פורסם
  • מחבר

ל Chrome יש תמיכה מובנית לסקריפטים האלו, ככה שלא חייב להתקין Add-on חיצוני. פותחים את דף ה Extensions של Chrome, מורידים את הסקריפט וגוררים אותו לשם.

אפשר גם להתקין Tampermonkey שעוקב אחרי ההתקנות, נותן לך שליטה מלאה יותר, והתקנה פשוטה יותר, אבל כמובן זה עוד Add-on אקסטרה שאני לא הייתי מוסיף רק בשביל UserScript אחד.

פורסם

התקנתי את התוסף גם בפיירפוקס, אני משתמש בשניהם, מאוחר יותר אנסה תודה.

פורסם

פנינה חדשה מבית היוצר של COD

http://hwzone.co.il/community/threads/532310-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%92%D7%96

אני יכול להבין על איזה זבל אתם מדברים?

אנשים מפרסמים דברים, חוויות, קטעים שערכו, שאלות אתם קוראים לזה זבל? אני לא יגיד כלום על הסקריפט (אחרי הכל כל אחד והסינון שהוא מעדיף... אם הוא לא רוצה לראות אשכולות מ BF ו COD זה זכותו וזה בסדר) אבל לקרוא לזה זבל? סליחה באמת שאנו מביאים אנשים (גם כאלה שמכירים יותר פורומים אחרים) כדי שיפרסמו פה דברים שאתם חושבים שהם זבל...

לפרסומים שעוברים על החוקים אין לי מה להגיד (אחרי הכל לי אין גישות לנעול למחוק וכ'ו) אז אפשר לרשום בפרטי: אני מאמין שאשכול זה (עם קישור לאשכול) עובר על חוקי הפורום ואני מבקש ממך לנעול/למחוק את האשכול

אבל לבוא ביציאות שהבאנו "זבל" ?!

קצת הגזמתם...

אהמ :funnypost:

פורסם

כמו שהוא אמר , לכל אחד יש זכות לשתף את חוויות ה"על אש" שלו בCOD ..

ועכשיו בריצינות , הרמה של הפוסטים בפורום ההוא ,משקפת את רמת הIQ של הילדים האלו ,ככה שעל תופתע מה"פנינות האלו" .. אני אישית לא יודע אם לבכות או לצחוק בנוגע לתראד ההוא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים