עבור לתוכן

גם לכם נמאס מהזבל שמסתנן ל"מה חדש"? פתרון בפנים.

Featured Replies

פורסם

אחרי שראיתי את הוידאו ,נראה שמכת ילדי הCOD גרוע בהרבה ממה שחשבתי ,הייתי בטוח שבעיקר בארץ יש ערסים בני 13 שמשחקים כל היום COD ומקללים את העולם ואישתו עם הקללה היחידה שהם למדו ביסודי מהערס המצוי הקרוב , אבל נראה שתרבות הטמטום שCOD מביא זאת בעיה הרבה יותר נרחבת מזה.

ילדי הFXP בארץ זאת באמת בעיה קשה.. וחבל שכל הדבילים היגרו משם לHwzone .

נערך על-ידי David_K

• תגובות 57
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שפת התינוקות וגאטרית, השפות היחידות ששלמה המלך לא דבר...

בעצם, זה אותו דבר

פורסם
צריך משהו כזה גם לטאפאטוק,

נמאס מ-

קטעים בקאנאלס!!!!!

גאטרים רשמי כנסוווווו

הורדה קוד4 עובד עם סריקה!!!!

אני הולך להתאבד...

+1

וכמובן, תודה רבה ניר:yelclap:

פורסם

//

נערך על-ידי avilavi

פורסם

אני יכול להבין על איזה זבל אתם מדברים?

אנשים מפרסמים דברים, חוויות, קטעים שערכו, שאלות אתם קוראים לזה זבל? אני לא יגיד כלום על הסקריפט (אחרי הכל כל אחד והסינון שהוא מעדיף... אם הוא לא רוצה לראות אשכולות מ BF ו COD זה זכותו וזה בסדר) אבל לקרוא לזה זבל? סליחה באמת שאנו מביאים אנשים (גם כאלה שמכירים יותר פורומים אחרים) כדי שיפרסמו פה דברים שאתם חושבים שהם זבל...

לפרסומים שעוברים על החוקים אין לי מה להגיד (אחרי הכל לי אין גישות לנעול למחוק וכ'ו) אז אפשר לרשום בפרטי: אני מאמין שאשכול זה (עם קישור לאשכול) עובר על חוקי הפורום ואני מבקש ממך לנעול/למחוק את האשכול

אבל לבוא ביציאות שהבאנו "זבל" ?!

קצת הגזמתם...

פורסם

ליעד לי אין בעיה עם BF3, הקהילה שם יותר בוגרת ורצינית מאשר של COD.

אני חושב שBF3 במקרה נכנס למשוואה.

שים לב לכל דיון שנפתח שם על כל סרטון ביוטיוב, כמו דיון שנפתח לפני מספר דקות.

פורסם
ליעד לי אין בעיה עם BF3, הקהילה שם יותר בוגרת ורצינית מאשר של COD.

אני חושב שBF3 במקרה נכנס למשוואה.

שים לב לכל דיון שנפתח שם על כל סרטון ביוטיוב, כמו דיון שנפתח לפני מספר דקות.

קראתי את התגובות ואני גם רואה תגובות על קוד אבל גם על BF... בכללי COD זה לא עסק שלי... אני לא מנהל שם ואם האשכול הזה מפריע הם יגיבו לאשכול הזה... אני פה רק בשביל ה BF... אני רואה פה מספר אנשים שקצת מכפישים את הפורום שלנו (BF)...

אני לא רוצה במקרה להכנס למשוואה אני לא רוצה להיות במשוואה הזאת... אני רוצה להיות שהפורום הזה יוזכר בטוב ולא כפורום שמפורסם בו "זבל"...

אתה מסכים איתי שאנשים רואים שבפורום מפורסם זבל הם יעדיפו לא להכנס.... הרי הכל שם "זבל"...

אני רוצה שהשם שלנו יונקה ושלא יהיה רשום פה באשכולות שאנחנו מפרסמים "זבל" אנחנו עובדים קשה להביא אנשים ואנחנו מקבלים על זה "אשכולות זבל..."

פורסם

כי אנשים שלא משחקים במשחקים האלו לא מתעניינים במה שנכתב שם.

הסיבה שBF בפילטר יחד עם COD לא קשורה לאיכות התכנים, היא קשורה לכמות היחסית של הדיונים/תגובות בפורום, וחוסר העניין המוחלט שיש לחלק גדול מחברי הפורום באותם משחקים.

אין להם גם עניין במשחקים אחרים שאולי יש להם פורום יעודי.

אבל אלו כמעט ולא מופיעים אף פעם ברשימה, ולכן הם לא על הכוונת.

בדיוק כמו פורום מפרטים שאינו מעניין אותי.

ופורום "כמה המחשב שלי שווה", שלא בא לי להיות בו שמאי.

שאני מניח שחלק מאלו שישתמשו בסקריפט גם יסירו אותם מהרשימה.

תכלס הפורומים האלו הם או שאתה בפנים, או שאתה בחוץ ולא מעוניין לקרוא אותם בכלל.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

One man's trash is another man's treasure.

כמו ש Art Tatum אמר, הת'ראדים האלו פשוט לא מעניינים אותי, ובכנות, רובם המוחץ כתוב ברמה ששואפת ל- 0.

זכותי לקרוא להם איך שבא לי :)

אני רוצה שהשם שלנו יונקה ושלא יהיה רשום פה באשכולות שאנחנו מפרסמים "זבל" אנחנו עובדים קשה להביא אנשים ואנחנו מקבלים על זה "אשכולות זבל..."

מה כ"כ נפגעת? אין פה שום דבר אישי.

פורסם

אני מעולם לא קראתי אפילו אחד מהדיונים בCOD וBF.

סתם הציקו לי בדף ה"מה חדש" כי הם קופצים הרבה.

פורסם
  • מחבר

התייחסתי רק לכותרות של הדיונים האלו, לא נכנסתי אליהם בפועל.

פורסם

ממש בדיוק היום גם אני חשבתי על זה, אי אפשר לעשות שתהיה בחירה בפורומים מסויימים מובנת באתר?

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם

תשמע, על הילדים שמגיעים לפורומים האלה אין לנו תלונות. אין לנו שליטה על זה, אנחנו לא מצנזרים אף אחד ולא באנו לחנך אף אחד.

התלונות הן על הניהול הלא קיים, חוסר הארגון וחוסר הזיקה לאתר. לא יכול להיות שיש עמוד שלם של "מה חדש" כשיותר מחצי מהם שייכים לפורומים של המשחקים ורובם על אותו נושא בדיוק! חמישה אנשים מעלים סרטון בחמישה דיונים שונים? על מה ולמה?!

פורסם
One man's trash is another man's treasure.

כמו ש Art Tatum אמר, הת'ראדים האלו פשוט לא מעניינים אותי, ובכנות, רובם המוחץ כתוב ברמה ששואפת ל- 0.

זכותי לקרוא להם איך שבא לי :)

מה כ"כ נפגעת? אין פה שום דבר אישי.

לא נפגעתי עצם זה שאתה קורא לזה זבל מעצבן אותי כי אנחנו מפרסמים וקורעים את התחת להביא אנשים ומה לעשות זה מה שלאנשים יש לפרסם... אז זה מה שהם מפרסמים (ועבדנו על זה קשה להביא אותם לפורום, לגרום להם להרשם, לגרום להם לפתוח אשכולות) ואתה אומר שזה זבל... וכמו שכבר רשמתי בנוגע למה שמעניין אותך או אותו זה לא נתון לוויכוח... אם אתה לא מתעניין דברים הללו זכותך לעשות טובה לעצמך ולאנשים ולהכין סקריפט... עצבן אותי רק הקטע של התוכן זבל

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אילו פיצ'רים אתם מעוניינים שיהיו בגירסה הבאה? התחלתי כבר לעבוד עליה, וכפי שביקשתם תיהיה אפשרות לסנן פורומים ע"פ בחירה אישית.

אני עמוס בזמן האחרון לכן זה לא מתקדם בצורה הכי מהירה, אבל כבר יש סקיצה ראשונית עם קוד שעובד:

wYPmustm.png OsQODw8m.png Z595C3jt.png

(לצערי העורך הורס את הקישורים לתמונה בגודל מלא, אז הינה הלינקים: )

http://imgur.com/Z595C3j

http://imgur.com/OsQODw8

http://imgur.com/wYPmust

1. חלון ההגדרות יפתח ב ContextClick (ווינדוס \ לינוקס קליק ימני, מאק Ctrl+Mouse) על לינק "הגדרות", ליד כפתור ההתנתקות בפס הניווט של הפורום.

החלון לא ייטען עד הלחיצה ולכן לא יכביד על טעינת העמוד.

2. הסינון יתבצע ע"י גרירת ת'ראדים אל החלון (במצב עריכה ע"י לחיצה על כפתור Edit הכחול). כל פעם שרשימת הסינון תתעדכן, השינויים יופיעו מיידית בעמוד, אבל לא ישמרו אוטומטית.

3. בנוסף יהיה ניתן לסנן פורומים ע"י תיבת טקסט עם Auto-complete, למקרים בהם אין באותו הרגע הודעות מהפורום הארור.

הצעות \ הערות? :)

נערך על-ידי -LosNir-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים