פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים מחבר את המעבד קיבלתי כן אין לי תקציב, חסכוני כמו שיותר אני צריך מארז לוח וקירור, מארז Define Mini לוח B85M-HD3 אני אעשה למעבד Underclock לחסכון בחשמל וחום.
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים את המעבד קיבלתי כןאין לי תקציב, חסכוני כמו שיותר אני צריך מארז לוח וקירור, מארז Define Mini לוח B85M-HD3 אני אעשה למעבד Underclock לחסכון בחשמל וחום. בכל זאת תן תקציב.
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים מחבר לא משנה לי כל כך.חושב לי שיהיה בסיסי ויעשה את העבודה בשקטאם הפריזר 7 עושה זאת, זה סבבה בשבילי.
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים לא משנה לי כל כך.חושב לי שיהיה בסיסי ויעשה את העבודה בשקטאם הפריזר 7 עושה זאת, זה סבבה בשבילי.תביא קישור.
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים להוריד את התדר בשביל לחסוך בחשמל זה מיותר ולפעמים בכלל לא חוסך...על מה אתה מדבר?
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים אני אעשה למעבד Underclock לחסכון בחשמל וחום.בדרך כלל לא חוסך בחשמל ואפילו צורך יותר...
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים בדרך כלל לא חוסך בחשמל ואפילו צורך יותר...לא ראיתי את ההודעה הזאת.. תמשיך כאילו לא שאלתי.
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים מחבר Or2000, תודה על תגובתך.זה חדש לי, כי זה מה שהמליצו לי פה כל מיני חבר'הבעקרון לקחתי את המעבד הזה כי המחיר היה משתלם יותר מכל מעבד אחר (פחות מ400 ש"ח)למה שהורדת תדר תצרוך יותר מתח ?ומה לגבי הקירור ? פריזר 7 ?http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6098או הליבת נחושת של אינטל יספיק ?
פורסם 2013 בספטמבר 2212 שנים לדור הזה הייתי לוקח את ה-11.הסיבה היא היציבות של הליבה בעיקרון, אינטל מתאימה את היחס של מתח לתדר בצורה האפקטיבית ביותר עבור המעבד.במקרה של הורדת מתח ותדר לא תמיד תשמר היציבות הזאת, ולפעמים הבקרה האוטומטית של המתח תתן מתח גבוהה יותר ממה שהיה ללא הורדת מתח על מנת לשמור על היציבות.מי המליץ לך על זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.