פורסם 2002 במרץ 2423 שנים חבר מגיע מארה"ב ויש לו אפשרות להביא לי זכרון 256 DDR PC2100 של NANYA ב-65$. לא שמעתי על החברה הזו קודם וראיתי ברשת שהדעות חלוקות לגבי טיב הצ'יפ שלה. יש מישהו שמכיר או עובד אתו ויכול לחוות דעה?דבר נוסף : אני יודע שכדאי לוודא שה-CAS שלו הוא לכל היותר 2.5 כמו הצ'יפ שיש לי כרגע שלא ברור בדיוקשל מי הוא אבל בינתיים עומד יפה בהגדרות ביוס מיטביות, אבל האם צריך לבדוק דברים נוספים כדי לוודא ששני הצ'יפים יעבדו בהרמוניה זה לצד זה?
פורסם 2002 במרץ 2423 שנים מחבר נראה לי שהזיכרון שלי זה NANYAלא טוב בשביל אוברקלוק!יש מישהו בשעה כזו? :-)נראה לך או שאתה בטוח? ולמה לא טוב, מה ניסית להמהיר?
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים ובכן .. זשה זכרון בסדר .. אני לא יכול להגיד לך למה זה טוב כי זה זכרון!זאני יכול להגיד לך שזה לא ממש טוב לאוברקלוקרים
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר ובכן .. זשה זכרון בסדר .. אני לא יכול להגיד לך למה זה טוב כי זה זכרון!זאני יכול להגיד לך שזה לא ממש טוב לאוברקלוקריםעוד לא הבנתי. יש לך זכרון של NANYA או שאתה לא בטוח?ומה זה "לא ממש טוב לאוברקלוקרים"? מה ניסית בתחום ההמהרה ועד לאן הגעת? אני לא מצליח כרגע לעבור את ה-147 FSB וזאת אחת הסיבות שאני שוקל אולי אפילו להחליף את הזכרון לזה של NANYA אם יתברר שזה כדאי.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים כן יש לי את זה 100% (קראתי על הציפים)ועם זה אולי בגלל זה אולי לא (נראה לי שכן) אני לא מצליח לעבור את 140 בלי שטויות .. :-[
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים עבדתי עם 2 כאלה , הם מגיעים בלחץ ל150 בתזמונים נסבלים , והם לא כאלה גרועים . יותר טובים מSAMSUNG בכל מקרה . כזכרונות רגילים לכל דבר בלי אוורקלוק , הם אחלה זכרונות , לא עושים בעיות, ובמחיר כזה לא נורא , הייתי מציע לך שהוא יביא לך 2 כאלה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.