עבור לתוכן

טיסה לארה"ב-טיפים?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני טס בדצמבר לתקופה לא מוגבלת בזמן לארה"ב והתחלתי לחפש כרטיסים...

בגלל שאני צריך להגיע ל-Dulles Airport הנמצא בוושינגטון לא ממש מצאתי טיסות ישירות (זה גם ככה יקר) אלא בעיקר כל מיני קונקשינים חלקם נוחים יותר וחלקם פחות.

מצאתי טיסה של טורקיש אירליינס במחיר טוב לדעתי (950USD) שעושה עצירה של שעה באיסטנבול, אז שאלתי הראשונה היא האם מישהו טס איתם מסלול דומה או זהה ויודע להגיד איך ההרגשה לטוס עם חברת תעופה טורקית והאם יש בעיה כלשהי בהמתנה של שעה בשדה התעופה באיסטנבול?

ודבר שני, עד עכשיו חיפשתי ב-skyscanner וב-kayak שמראים פחות או יותר את אותן טיסות, מעולם לא השתמשתי באתרים האלו ורציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום האם זה בטוח לחלוטין להזמין דרכם כרטיס והאם לדעתכם יש אופציות טובות יותר כשמדובר בכרטיס לארה"ב..?

המון תודה!! :yelclap:

פורסם

אין על kayak או ita matrix בהקשר של מציאת טיסות. האפשרות של מציאת תאריכים קרובים במחיר נמוך יותר מצויינת.

אין שום בעיה עם קונקשן של כמה שעות אפילו, בהחלט אין שום בעיה עם איסטנבול.

פורסם

בעצירה של שעה לא מחכים, איך שאתה יורד מהמטוס אתה הולך לעלות על טיסת ההמשך.

פורסם

אתה אזרח אמריקאי או בעל הויזה המתאימה? במידה ולא מה שאתה רוצה זה לא חוקי וכנראה שלא יתנו לך כלל להכנס לארה"ב ללא כרטיס טיסה חזרה (או ליעד אחר מחוץ לארה"ב).

בכל מקרה אני בד"כ מחפש כרטיסים דרך kayak, אם אתה לא מתלהב מהאתר, לרוב אתה פשוט יכול להשתמש באתר כמנוע חיפוש ואז פשוט להזמין את אותו הכרטיס מהאתר של חברת התעופה הרלוונטית.

כמו ששניצל אמר, שעה זה ממש לא המתנה, למעשה אני הייתי יותר דואג שלא תספיק לעבור טיסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים