פורסם 2013 באוגוסט 1012 שנים ערב טוב, אני זקוק לעזרתכם בנושא שקצת חלש אצלי:יש לי ראוטר מודם של בזק מדגם 6740U-H1 ויש לו חיבור USB. כשאני מחבר אליו דיסק און קי, נפתחת תיקיית רשת אליה אני יכול לגשת דרך כל מחשב בבית בעזרת סרגל הכתובות, לכתובת \bezeq\bezeq\\, אולם עד עכשיו אני לא מצליח לגשת לתיקייה דרך האנדרואיד (גלקסי 3 שברשותי). אולי יש מישהו פה שיכול להסביר לי בבקשה איך לפתור את הבעיה? תודה על עזרתכם, חיים
פורסם 2013 באוגוסט 1012 שנים אתה ניגש באמצעות נתיב UNC, כאשר אתה מקיש בכתובת \\ וןאז למעשה המחשב יודע שהוא צריך לפתוח את זה באמצעות UNC. למעשה לא אנדרויד ולא לינוקס תומכים באופציה הזו באופן מובנה. אתה צריך איזושהי שתדע לעשות זאת. הקטע שבחיפוש קצר לא מצאתי לא בפליי ולא בגוגל משהו דומה...
פורסם 2013 באוגוסט 1012 שנים DXM - אתה מבין בעצמך מה כתבת פה? הנתב הזה הוא Samba server מבוסס לינוקס. לפותח הדיון - מה בדיוק לא עובד אצלך? תפרט יותר את מה שעשית.
פורסם 2013 באוגוסט 1412 שנים מחבר ואיך אני פותח עם זה את התיקייה??? התקנתי אותו מGOOGLE PLAY ולא קרה כלום- - - תגובה אוחדה: - - -לא משנה הצלחתי! תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.