עבור לתוכן

התייעצות לקניית מעבד חדש

Featured Replies

פורסם

טוב,

אני רואה שלא מצליח לשאול כמה שאלות בנושא אחד, אז אני אפריד:

שלום לכולם,

קודם כל תודה רבה על כל האווירה והעזרה שיש כאן! אני ממש מרגיש מוקף בין מומחים.

אבקש להתייעץ איתכם לייעוץ והכוונה קטנה להרכבת מפרט.

המחשב מיועד לצרכי עבודה (עבודה בסיסית ביותר בPHOTOSHOP CS2 ולא יותר, עריכות קבצים ובניית אתרים)

חשוב מאוד מאוד זה עבודה מהירה ונוחה כי אני לא רואה את עצמי מחליף מחשב ב-3 שנים הקרובות.

נתחיל עם מעבד:

לפניכם 3 מעבדים שמצאתי, כאשר החלק המודגש הוא המחיר שמצאתי.

האם ההבדלים ביניהם משמעותיים? האם כדאי להשקיע עוד 200 או 300 ש"ח או שההבדלים זניחים ביותר?

Intel Core i7-3820 Box 1395

Intel Core i7-4770 Box 1530

Intel Core i7-4770K Box 1690

ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין BOX לTRAY? האם TRAY זול מBOX ולמה?

פורסם

לפי התיאורים שלך גם מעבד ב300 ש"ח יספיק, במקסימום לך על i5

i7 מיותר לחלוטין

פורסם
  • מחבר

אני מבין את הגישה והכוונה שלך, אבל אני קצת קשה להבנה (בכל זאת אלך על I7 בגלל שזה הבדל של כמה מאות שקלים)

האם תוכל להסביר לי האם ההבדלים בין הדגמי I7 שהצגתי הם משמעותיים?

והשאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבד קופסה למחסנית? (BOX)/ (TRAY)

פורסם

box כולל מאוורר למעבד, tray לא כולל

פורסם

עם i5 זה הבדל של בערך 500 שקל שתוכל להשתמש בהם לקניית SSD שיאיץ לך את המערכת יותר מi7.

נערך על-ידי ABL

פורסם

הוא נשמע מהטיפוסים שיש להם Core i7 עם "לוח אם משוכלל" וכרטיס מסך "3D Force". שיהיה לבריאות.

פורסם

הסיומת K זה מכפלה פתוחה, אם אתה לא עושה oc זה מיותר

ה3820 יותר ישן עם תושבת high-end כמה מאפיינים טובים יותר ולוחות אם יקרים בהרבה

ה4470 יותר חדש לוחות אם זולים יותר הביצועים בערך זהים תלוי בישום אם בכל זאת אתה מתעקש לבזבז כסף תלך על ה4470 לפחות תחסוך בלוח אם

http://www.tomshardware.com/answers/id-1744462/4770k-3820.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_4770k_review,2.html

*אל תיקח קשה את התגובות הכל במטרה טובה

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר
עם i5 זה הבדל של בערך 500 שקל שתוכל להשתמש בהם לקניית SSD שיאיץ לך את המערכת יותר מi7.

אני קונה גם כונן SSD.

box כולל מאוורר למעבד, tray לא כולל

משמע שאם אני קונה BOX, אין צורך גם במאוורר למעבד?

איזה מאוורר מקבלים בדרך כלל עם המעבד?

הוא נשמע מהטיפוסים שיש להם Core i7 עם "לוח אם משוכלל" וכרטיס מסך "3D Force". שיהיה לבריאות.

קצת לא הבנתי אם זו עקיצה או מה?

אני לא מחפש לוח אם משוכלל, בטח ובטח לא כרטיס מסך 3D FORCE משוכלל.

מה שכן אני תמיד נוטה לרכוש טוב שאפשר באותה תקופה כי אני אחד שמחליף חלקים ומחשבים לעומת שאר האנשים.

מה שבסיומת K משמע שניתן לעשות אוברקלוקיג?

האם ביצוע אוברקלוקינג היא פעולה מומלצת שמבצעת שיפורים?

ואני באמת שלא לוקח קשה תגובות, אבל לפעמים אנשים מגזימים בתגובות שלהם.

אני אחד שאוהב להשקיע במה שקונה ואוהב לפנק את עצמו (בשביל זה אני עובד כל כך קשה), ורוצה שיהיו לי אפשרויות כמעט לכל דבר שארצה אז אני מראש משקיע ומקצה תקציב שמבחנתי בו אקנה את הטוב ביותר.

תודה על העזרה חברים.

פורסם

אז למה אתה מתייעץ בפורום? לך לחנות ותבקש את המעבד הכי יקר שיש להם.

פתרון הקירור שמקבלים עם המעבד הוא סביר ובהחלט מספיק, אך לא מעבד לכך. לפתרונות קירור אחרים יש שני יתרונות, לרוב:

1. רמת קירור גבוהה יותר.

2. משיגים רמת קירור זהה, או טובה יותר, בשקט רב יותר.

כמובן שזה עולה יותר כסף.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

עידו,

לפי התגובה שלך אל צריך להיות פורומים בכלל, או שיהיו פורומים אך ורק לבעיות טכניות בלבד.

מי לא נתקל (יותר מפעם אחת) שמנסים לדחוף לו שטויות?

מי אי פעם לא הרהר בראשו לגבי מספר מוצרים בגלל הבדלי מחירים? ככה גם אני ואני רוצה להתיעץ עם אנשים נטולי אינטרסים.

שלושת הדגמים שהצגתי הם מה שאני מעוניין בהם, ההפרשים בינהם משחק פה משחק בשיקולים שלי ואני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני רוכש.

האם אני יכול לבקש מעבד TRAY ולהוסיף מאוורר משל עצמי?

על איזה מאווררים אתם ממליצים למעבד שכזה שירעיש כמה שפחות?

פורסם

אתה יכול לבחור מעבד TRAY ולהוסיף אחד משלך (ככה זה הולך) ולשימושים שלך תקח מעבד i5

פורסם
  • מחבר

נניח בIVORY כל האפשרויות הם BOX, האם לדעתכם יש להם גם TRAY?

אני לא מצליח למצוא באתר שלהם.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מצאתי במקום אחר, אני רואה שההבדלים בין TRAY לBOX הם כ-40 ש"ח.

אפשר המלצה למאוורר חזק ואיכותי ובו זמנית שקט?

פורסם

מאוורר מומלץ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2.

ויש לך חלקים מהמחשב או שאתה רוכש מחשב חדש?

פורסם

מצטרף להמלצות של אחרים - קנה לך אחד הדגמים של I5 מהדור האחרון ותחסוך הוצאה מיותרת.

המעבדים הללו חזקים מספיק בשביל להתמודד עם כל דבר שאתה תזדקק לו, לפי הדרישות שפירטת, לעוד הרבה מאוד זמן. ברגע שהמעבד הזה יזדקן ויתחיל לגמגם, גם I7 יהיה ביחד איתו באותה הסירה בדיוק.

הגישה של "לקנות את הכי טוב לאותה התקופה" לא תקפה בעולם המחשבים. כוח המיתוג של מרקטינג עושה את שלו ואתה רץ לבזבז את מיטב הכספך בלי להבין שזה מיותר לחלוטין. מצד אחד אתה עושה סקר שוק ובא להתייעץ, אך מנגד שולל את כלל המשתמשים שמנסים לעזור לך להפיק את מירב מהתקציב הנתון.

הייתי ממצליץ לך לקרוא קצת השוואת, ובשביל ההתחלה להבין מה מבדיל את סדרה I5 מסדרה I7 של אינטל.

פורסם
  • מחבר
מאוורר מומלץ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2.

ויש לך חלקים מהמחשב או שאתה רוכש מחשב חדש?

רוכש מחשב חדש.

מצטרף להמלצות של אחרים - קנה לך אחד הדגמים של I5 מהדור האחרון ותחסוך הוצאה מיותרת.

המעבדים הללו חזקים מספיק בשביל להתמודד עם כל דבר שאתה תזדקק לו, לפי הדרישות שפירטת, לעוד הרבה מאוד זמן. ברגע שהמעבד הזה יזדקן ויתחיל לגמגם, גם I7 יהיה ביחד איתו באותה הסירה בדיוק.

הגישה של "לקנות את הכי טוב לאותה התקופה" לא תקפה בעולם המחשבים. כוח המיתוג של מרקטינג עושה את שלו ואתה רץ לבזבז את מיטב הכספך בלי להבין שזה מיותר לחלוטין. מצד אחד אתה עושה סקר שוק ובא להתייעץ, אך מנגד שולל את כלל המשתמשים שמנסים לעזור לך להפיק את מירב מהתקציב הנתון.

הייתי ממצליץ לך לקרוא קצת השוואת, ובשביל ההתחלה להבין מה מבדיל את סדרה I5 מסדרה I7 של אינטל.

אז אתם אומרים שבעצם ההבדלים זניחים בין I5 לI7.

קיבלתי ואני מבין, על איזה דגם של I5 תמליצו בכל אופן?

קצת קשה לקבל ביקורות כאשר הם במגמת תקיפה, אבל ברגע שמסבירים ברוגע אני משדר איתכם באותו גל.

אשמח להמלצות לI5 ואולי ללינק השוואה בין I7 לI5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים