עבור לתוכן

איזה כרטיס קול יילך טוב עם ATP-3 ????

Featured Replies

פורסם

כמו שכתבתי יש לי כרטיס קול אונ בורד ורציתי לדעת אם זה יפריע לי או יוריד מאיכות שאני אשמע אם הרמקולים הנ"ל או שכדאי לקנות איזה אודיגי 2 משהו לא ייקר????

פורסם

כמובן שהאודיג'י 2 יתן שיפור רציני באיכות, השאלה אם יש תקציב...

אם יש אני חושב שכדאי, אם לא כדאי לקנות משהו יותר זול כי הATP3 הם באמת משהו איכותי, ואם הכרטיס און-בורד לא משהו (תציין את הלוח אם שלך וכך נדע האם הכרטיס המובנה טוב), כדאי לשדרג.

פורסם

יש לו כרטיס קול :REATLEK SOUND AC97

והוא דפקה לא רע בשביל כרטיס אונבורד.!

דרך אגב איזה רמקולים יש לך בכלל שאתה רוצה כרטיס קול כשלהוא???

פורסם

איך אתה יודע שזה הכרטיס און-בורד שיש לו?

הוא לא אמר את זה...

יש כמ הסוגים של כרטיסי און-בורד שחלקם טובים וחלקם לא...

אם זה באמת הכרטיס שיש לך, שהוא די לא טוב דרך-אגב, כדאי להחליף לאודיג'י אם יש כסף, ואם לא לאיזה פוריטיסימו...

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס קול AVANCE AC 97

עכשיו מחובר לי מערכת ישנה של סוני למחשב ואני שומע דרך הרמקולים שלהם והאמת שאני שומע די רע....

אני רציתי לקנות רמקולים וכמובן שיך אפשר לא ללכת על האלטק לנסינג ככה שרציתי לדעת אם אני צריך גם כרטיס יותר טוב בשביל באמת להינות....נו אז מה אתם אומרים?!?!?

פורסם

תעשה כך, תקנה את הרמקולים, תקשיב, תן להם חודש ניסיון, אם אתה מרגיש שחסר לך משהו (תן לעצמך לפחות חודש ניסיון) אז תתחיל לחפש כרטיס טוב יותר.

פורסם

ברור שיהיה שיפור אבל אל תקנה את האודיג'י

למערכת 2.1 עדיף כרטיס קול הרבה יותר טוב מהאודיג'י סטריאו

כמו הסאנטה קרוז של טרטל ביץ' או פרודיג'י 7.1 של אודיוטראק... או הרבולושן של M Audio

פורסם

גם לי יש ATP3 וכרטיס ONBOARD של ה ASUS P4P800 ו... אני חושב שמשהו דפוק בו אבל בכל מקרה אני לא ממש מרוצה מהאיכות שלו, האם ה AUDIGY שדברת עליו זה AUDIGY 1 או 2 ? ואיזה כרטיס יתן לסטריאו הכי הרבה ביצועים בתקציב של עד 600 שקלים ?

פורסם

ברור שיהיה שיפור אבל אל תקנה את האודיג'י

למערכת 2.1 עדיף כרטיס קול הרבה יותר טוב מהאודיג'י סטריאו

כמו הסאנטה קרוז של טרטל ביץ' או פרודיג'י 7.1 של אודיוטראק... או הרבולושן של M Audio

הוא פשוט נתן לך את זה כבר, כל אחד מהבאים.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לכתוב את המחירים של כל אחד מהנ"ל...

פורסם

אני הבנתי ש AUDIGY 2 הוא כרטיס הקול הכי טוב בשוק, אני טועה?

פורסם

לשוק הביתי, לדעתי, האודיג'י 2 ZS הכי טוב...

פורסם

בשבביל רמקולים בסדר גודל של האלטק המסוימים האלה ממש לא צריך אדוגי... כל כרטיס בסיסי וסביר יספיק.

כרטיסי הי אנד יתנו תפוקה מלאה רק שהם ישודכו למשהו איכותי ונורמלי

פורסם

אודיג'י זה כרטיס מסריח...

לא בעצם תלוי למה

למשחקים הוא הכרטיס הכי טוב שיש אבל למזוקיה... או לעריכות סאונד או לכל דבר שקשור לסאונד שדורש לייטנסי נמוך אפשר לנגב איתו תתחת

הוא לא מתקרב לרמה של הכרטיסים של M Aaudio או אודיוטראק או אקאו

פורסם

לא שאני מפקפק במה שאמרת, פשוט על מה אתה מתבסס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים