עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך חדש למשחקים

Featured Replies

פורסם

התחלתי עם הדיון הזה.

יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P

אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש.

אבל לסרטים...

חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג.

Samsung T27B300MA 27'' LED TV

אז עברתי ל-24" של LG.

LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT

LG.com

אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'.

אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך.

אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

הייתי אומר שרוב הזמן זה "סתם" אינטרנט/אופיס וכדומה.

שיעבוד היטב עם הכרטיס הגרפי בהרצת משחקים עם גרפיקה כבדה ובצורה איכותית, בהתאם לתקציב.

וכן סרטים.

פורסם

בשביל השימושים שלך אין צורך במסך יותר איכותי כמו 24+שעולה כפול מ24 רגיל ובמיוחד 27 29 30 גודל מהסדרות הגבהות של DELL

עולה כפול+ וגם רזולוציה כפולה מה שמצריך כרטיס חזק ויקר עם אתה לא גרפיקאי או עורך תמונות סרטים וכ' אז אין צורך

עם אתה חובב בתי לא פרנסה ורוצה סרטים משחקים באיכות גבוהה ומבדיל באיכויות שנות ומרגיש הבדל אפילו קטן

ויש לך כסף מיותר אז תעבור לאחד ועם לא זה סתם מיותר

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה

פורסם

אני רואה המון סרטים על מסך 24" וסך הכל זה נחמד לי - אבל זה כשאני יושב על כסא מול המחשב. אם יושבים על ספה/מיטה רחוקים יותר - אולי יש הצדקה למסך 27".

בנוסף למסך יש לי גם טלוויזית 32" שעלתה לי בערך 1,000 שקל (שארפ) אבל האמת היא שאני הרבה פעמים מעדיף להשאר מול המסך ולראות בו.

למה עוד 1100 שקלים? זה הבדל של בערך 600 שקלים.

(מסך IPS של LG בגודל 23.8 מול IPS של LG בגודל 27)

אני חייב לציין שלדעתי כן כדאי להשקיע עוד 10-20% במחיר וללכת על מסך IPS. אחרי שאני רואה את המסך של אח שלי, שמבוסס IPS, אחרי שאני כל היום עובד על TN (עבודה ובית), אני דיי מקנא. לא שמסכי TN בימינו הם רעים - פשוט זה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר
אני רואה המון סרטים על מסך 24" וסך הכל זה נחמד לי - אבל זה כשאני יושב על כסא מול המחשב. אם יושבים על ספה/מיטה רחוקים יותר - אולי יש הצדקה למסך 27".

בנוסף למסך יש לי גם טלוויזית 32" שעלתה לי בערך 1,000 שקל (שארפ) אבל האמת היא שאני הרבה פעמים מעדיף להשאר מול המסך ולראות בו.

למה עוד 1100 שקלים? זה הבדל של בערך 600 שקלים.

(מסך IPS של LG בגודל 23.8 מול IPS של LG בגודל 27)

אני חייב לציין שלדעתי כן כדאי להשקיע עוד 10-20% במחיר וללכת על מסך IPS. אחרי שאני רואה את המסך של אח שלי, שמבוסס IPS, אחרי שאני כל היום עובד על TN (עבודה ובית), אני דיי מקנא. לא שמסכי TN בימינו הם רעים - פשוט זה יותר טוב.

אני מניח שאוותר על המסך בשלב זה ואולי בעתיד אשקיע בסביבות 3-4K במקרן, לאחר שאתחיל לעבוד באופן רציני יותר...

פורסם

כן, לעבור מ 22 ל 24 זה בסה"כ דיי דבילי, בהתחשב בזה שהמסך שלך תקין. לעבור ל 27 זה באמת הרבה כסף.

אני עם Chimei דיי פושט, שהיה בין הזולים כשקניתי את המסך (והוא עושה עבודתו נאמנה).

לעבוד זה טוב... (בעיקר הקטע של הכסף)

:-)

פורסם
  • מחבר

- - - תגובה אוחדה: - - -

- - - תגובה אוחדה: - - -

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים